Η απάντηση της Ιωάννας Μαλέσκου στον Τάσο Ξιαρχό: “Όταν σας μεταφέρουν κάτι, ακούστε, δείτε και μετά κρίνετε, να είμαστε πιο προσεκτικοί”

Η Ιωάννα Μαλέσκου μέσα από την εκπομπή της «Love It» θέλησε να απαντήσει στον Τάσο Ξιάρχο.

Να θυμίσουμε ότι η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της, την Τετάρτη 22/6, αναφέρθηκαν στο χορογράφο και στο περιστατικό που είχε «κοροιδέψει» μία νεαρή κοπέλα για την ενδυματολογική επιλογή της.

 Η Ιωάννα Μαλέσκου είχε τονίσει βέβαια ότι ο Τάσος Ξιαρχό είχε κάποιες άτυχες στιγμές αλλά πλέον έχει μαζευτεί και έχει βρει τον εαυτό του!

Ωστόσο, οι δηλώσεις αυτές ενόχλησαν τον Τάσο Ξιαρχό και η παρουσιάστρια θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους!

Η απάντηση της Ιωάννας Μαλέσκου στον Τάσο Ξιαρχό

«Δεν σημαίνει ότι όταν κάτι συμβαίνει, παραγράφεται, εμείς όμως χαρήκαμε επιβραβεύσαμε την στάση του και δεν είπαμε τίποτα μεμπτό. Χθες δέχτηκα ένα μήνυμα από τον Τάσο Ξιάρχο με αφορμή τις δηλώσεις που σχολιάσαμε όταν βρεθήκαμε στα backstage των προβών για τα βραβεία» είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε η παρουσιάστρια: «Υπήρξαν άνθρωποι που του μετέφεραν πως τον βρίζαμε και τον κακολογούσαμε, όπως με ενημέρωσε και ο ίδιος, γιατί προχώρησε σε ένα βίντεο το οποίο μετά μου είπε ότι κατέβασε».

Τέλος, η Ιωάννα Μαλέσκου πρόσθεσε: «Εγώ θέλω να πω στον Τάσο ότι σε καμία περίπτωση δεν σταθήκαμε σε κάτι μεμπτό ή κάτι κακό. Όταν σας μεταφέρουν κάτι, ακούστε, δείτε και μετά κρίνετε. Καλό είναι να είμαστε πιο προσεκτικοί και στο πώς λέμε και στο πώς στη συνέχεια προλαβαίνουμε να πιάσουμε γρήγορα το κινητό χωρίς να έχουμε γνώση πραγματική του τι έχει συμβεί. Εμένα δεν με πειράζει, ίσως έχω συνηθίσει, αλλά ας είμαστε πιο προσεκτικοί για εμάς».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ