Άννα Μαρία Βέλλη: Η απάντηση για τη σχέση της με τον σύντροφό της μετά την αποχώρησή της από το Survivor

Ζωντανά στο «Καλό Μεσημεράκι» μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης η Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία μίλησε για την εμπειρία της στο «Survivor». Μετά το τέλος της εκπομπής, η youtuber μίλησε στις κάμερες που την περίμεναν και αναφέρθηκε στον σύντροφό της, τον Αλέξη Παππά και τους φίλους της, James Καφετζή και Νίκο Μπάρτζη.

«Είναι όλα καλά με τον σύντροφό μου, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Εμένα προσωπικά δεν με στεναχώρησε ο ντόρος που έγινε με τον Νίκο. Καταλαβαίνω ότι οι δικοί μου άνθρωποι ζορίστηκαν γιατί ήρθε πάνω τους ένα κύμα αναληθές.

Να με φλέρταρε εμένα ο Αλέξης Παππάς; (γέλια). Δεν του αρέσουν οι δυναμικές γυναίκες του Αλέξη, οπότε δεν είμαι το στυλ του. Δεν έχω αλλάξει την άποψή μου. Εγώ ο James και ο Νίκος καταλάβαμε εγκαίρως ποια είναι η τακτική του Αλέξη. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι τον πήρε χαμπάρι ο κόσμος, το αρνητικό ότι άργησε… Όταν δεν έγραφαν οι κάμερες, δεν ήταν επιθετικός απέναντί μου, ούτε απέναντι στον James.

Έχω φτάσει 60 κιλά. Πήρα 13 κιλά μετά το Survivor, τρώω ανεξέλεγκτα. Ο τυμπανισμός είναι συνδυασμός πολύ φαγητού και ταυτόχρονα είναι η κατακράτηση και τα γυναικολογικά μου. Έφαγα πάρα πολύ φεύγοντας, δεν είναι μόνο πρήξιμο» είπε η Άννα Μαρία Βέλλη.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ