Ανδρέας Μικρούτσικος: “Η Ελένη Μενεγάκη ήταν ο μόνος άνθρωπος που δεν μου τηλεφώνησε όσο ήμουν στην εντατική”

Μία πολυσυζητημένη και αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον περιοδικό ΟΚ!  και στον δημοσιογράφο, Μιχάλη Ροδόπουλο.

Δείτε επίσης – Ανδρέας Μικρούτσικος: Η εξομολόγηση για τον έρωτα με την Όλγα Τρέμη! “Ήμουν ο πρώτος άνδρας της”

Ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρόβλημα με την υγεία του που τον οδήγησε στην εντατική αποκαλύπτοντας πως η μόνη που δεν τοιν

Όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την Ελένη Μενεγάκη όσο ήταν στην εντατική

«Από ένα σημείο και πέρα ερχόταν η Ελένη (Παπαγγελή) και μου έλεγε “πήρε ο τάδε”, χαίρομαι, αλλά δεν είχα περιθώριο με αυτό που είχα τραβήξει και όλο αυτό που είχε συμβεί στα Τέμπη και μες στο μυαλό μου είχε πάρει τις διαστάσεις που σου λέω να κάθομαι και να χαζολογάω με τη χαρά ότι να, οι άνθρωποι νοιάζονται. Έχουν υπάρχει δύο – τρεις μέρες που από το πρωί μέχρι το βράδυ μου έλεγε ποιοι πήραν, από απίθανα πρόσωπα, από παντού και οι πάντες. Είναι απίστευτο. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Ρούλα Κορομηλά, πήρε κατευθείαν και μίλησε και ενδιαφέρθηκε. Από την τηλεόραση πήρα όλου με τους οποίους έχω έναν λόγο. Δεν κάνω προσκλητήριο για να δώσω εύσημα ή να πουλήσω ενοχές σε κάποιους. Ο μόνος άνθρωπος που δεν μου τηλεφώνησε, αλλά προφανώς έχει τον λόγο του από μια απλή κουβέντα που είχα πει από τον Alpha και το Dream Show, και τηρεί σιγή ασυρμάτου είναι η Ελένη Μενεγάκη. Προφανώς έχει δική της σήμανση και δικούς της λόγους» αποκάλυψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ