Ανδρέας Μικρούτσικος για Νίκο Μουτσινά: “Δεν έχω δει χειρότερες συνεντεύξεις, κόψ’ τες”

Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά Καλό Μεσημεράκι” βρέθηκε χθες Δευτέρα 31 Ιανουαρίου η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα μετά την αποχώρησή της από το “Survivor All Star”.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη, προβλήθηκε σήμερα στο “Super Κατερίνα”, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να σχολιάζει τον Νίκο Μουτσινά και τον διάλογο που είχε με την πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης.

Όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος

«Η Καρολίνα είναι μία από τα ίδια. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος ξέρει πολύ καλά τη βαθιά μου εκτίμηση. Εγώ ήμουν που τον είχα προτείνει στον αείμνηστο Κοντομηνά. Είχα πει για τον Νίκο ότι ήταν κάτι ξεχωριστό. Έλειπα καιρό, γύρισα, τον παρακολούθησα και του έχω στείλει και μήνυμα ότι “είσαι ανεξάρτητος γιατί είναι μοναδικό αυτό που κάνεις και μου αρέσει πολύ”.

Δεν σας κρύβω ότι πασχίζω να μη χάσω εκπομπή. Δεν έχω δει γενικά, όχι μόνο στο Καλό Μεσημεράκι, χειρότερες συνεντεύξεις. Έδωσε τη δυνατότητα στην Καρολίνα να είναι χειριστική. Ήταν μια κάκιστη συνέντευξη. Αγαπημένε μου Νίκο, κόψε τις συνεντεύξεις» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ