Αλέξης Παππάς: Η μακροσκελής ανάρτηση μετά το τέλος του “The Bachelor”

Το βράδυ της Παρασκευής 17/12 o δεύτερος κύκλος τουThe Bachelorέφτασε στο τέλος του με τον Αλέξη Παππά να επιλέγει για σύντροφο του την Αθηνά New York.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ! The Bachelor – Τελικός: 10 +1 πράγματα που δεν ήξερες για την Αθηνά New York

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά τον τελικό του “The Bachelor” o Αλέξης Παππάς επέστρεψε στα media και τον απόγευμα της Κυριακής έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση.

Ο Αλέξης Παππάς κοινοποίησε μια φωτογραφία με την αγαπημένη και στη λεζάντα και ευχαρίστησε όλα τα κορίτσια που γνώρισε, αλλά ειδική αναφορά έκανε στην Αθηνά.

Το μήνυμα του Αλέξη Παππά μετά το τέλος του “The Bachelor”

Το να καταφέρεις να φτάσεις στο στόχο σου είναι πολύ σημαντικό αλλά το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι ο δρόμος, η διαδικασία για να φτάσεις μέχρι εκεί…

Αυτό το ταξίδι των έντονων συναισθημάτων έφτασε στην ολοκλήρωση του. Πέρασα στιγμές που θα μου μείνουν αξέχαστες, γνώρισα ανθρώπους που μάθαμε πολλά ο ένας για τον άλλον. Ηταν πάρα πολλές οι στιγμές εκείνες που περάσαμε καλά και βιώσαμε αυτή την εμπειρία με ένα μοναδικό τρόπο ξεχνώντας οτιδήποτε στενάχωρο.

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα κορίτσια που γνώρισα για το χρόνο που μοιραστήκαμε μαζί αλλά και που εμπλουτίζαμε με συναίσθημα όλες εκείνες τις στιγμές που θα μείνουν χαραγμένες στην μνήμη μου!

Λένε οτι όταν τελειώνει ένας κύκλος ξεκινάει ένας άλλος… Αυτός ο νέος κύκλος για μένα ξεκινάει με την επιλογή που έκανα να έχω στο πλάι μου την Αθηνά την κοπέλα που κατάφερε να μου κλέψει την καρδιά!

Ζήσαμε τόσες πολλές στιγμές μαζί όμως είμαι σίγουρος ότι η συνέχεια θα είναι ακόμα πιο ενδιαφέρουσα και πλέον χωρίς ανατροπές…!

Δείτε την ανάρτηση του Αλέξη Παππά:

pappas 1 2 3 4 5 6

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ