Αλέξανδρος Μπουρδούμης: ‘Η εικόνα των ανθρώπων που στηρίζουν τα θύματα είναι ότι πιο σημαντικό”

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε το Σάββατο 25/6 ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην Ναταλία Γερμανού και στην Ναταλία Αργυράκη.

Μέσα σε όλα ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αναφέρθηκε στο κίνημα metoo και στην συμπαράσταση που δείχνει από την πρώτη στιγμή στη σύζυγο του, Λένα Δροσάκη.

Τι δήλωσε Αλέξανδρος Μπουρδούμης;

 «Νομίζω ότι η εικόνα αυτή είναι πολύ σημαντική. Αυτό είναι που ουσιαστικά θέλουμε και εμείς να περάσουμε. Ούτε καθόμαστε να αναλύσουμε ούτε να μιλήσουμε γύρω από αυτό το πράγμα. Αυτές οι υποθέσεις έχουν πάρει το δρόμο τους και σιγά σιγά θα φτάσουν σε μια απόφαση. Η εικόνα όμως των ανθρώπων που στηρίζουν τα θύματα είναι ότι πιο σημαντικό. Και εμείς το ζούμε όλο αυτό πάνω από έναν χρόνο, που έχουν ξεκινήσει αυτές οι υποθέσεις, το ζούμε στην καθημερινότητα» είπε αρχικά Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Δείτε επίσης – Λένα Δροσάκη: Η σχέση με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και το κίνημα metoo – “Αυτή η βίαιη εξουσία…” 

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Δεν έχει να κάνει μόνο με τον χώρο τον δικό μας. Έχει να κάνει με όλους τους χώρους που συναντάς ανθρώπους στην καθημερινότητα, είτε πας σε ένα βενζινάδικο είτε μπαίνεις σε ένα σούπερ μάρκετ και μια τράπεζα, που σου λένε προσωπικές τους ιστορίες».

Τέλος, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης τόνισε: «Αυτό όλα κάτι σημαίνουν. Από την άλλη βλέπουμε και όλα τα υπόλοιπα που με έναν τρόπο δεν αλλάζουν οι συμπεριφορές εύκολα. Δεν θα ξεκουνηθούμε και είναι δύσκολο να χαλάσεις κάτι το οποίο είναι βαθιά ριζωμένο στην πιάτσα και την κοινωνία. «Έλα τώρα μην ασχολείσαι», υπάρχει βαθιά ριζωμένο αυτό».

Δείτε παρακάτω την συνέντευξη του Αλέξανδρου Μπουρδούμη:

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ