Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Η απάντηση στην κατάθεση της Ελπίδας Νίνου ότι έκανε δώρο στον Πέτρο Φιλιππίδη

Με την κατάθεση της Ελπίδας Νίνου συνεχίστηκε η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη την Παρασκευή. Η σύζυγος του κατηγορούμενου ηθοποιού, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στον ηθοποιό Αλέξανδρο Μπουρδούμη, σύζυγο της Λένας Δροσάκη.

Μεταξύ άλλων η Ελπίδα Νίνου έφερε στο προσκήνιο ένα συμβάν με πρωταγωνιστεί τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη. Όπως είπε, όταν οι δύο ηθοποιοί έπαιζαν μαζί στη σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο», ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είχε κάνει δώρο ένα γούρι στον Πέτρο Φιλιππίδη στην αλλαγή του χρόνου, γεγονός που δεν στέκει σε περίπτωση που πράγματι ο κατηγορούμενος είχε παρενοχλήσει τη Λένα Δροσάκη.

Η απάντηση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης από την άλλη, απαντώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» τόνισε: «Ουδέποτε είχα φιλικές σχέσεις με τον Πέτρο Φιλιππίδη, παρά μόνο επαγγελματικές. Με τον ίδιο άλλωστε είχαμε συζητήσει αρκετούς μήνες πριν για το θέμα της Λένας Δροσάκη, πολύ πριν ξεκινήσει το κίνημα του #metoo. Και αυτή είναι μια συζήτηση που αφορά τους δυο μας.

Σε ό,τι αφορά το γούρι για εκείνη την Πρωτοχρονιά που αναφέρθηκε στο δικαστήριο, θέλω να ξεκαθαρίσω το εξής: όταν έπαιζα στην τηλεοπτική σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ έκανα δώρο ένα γούρι σε όλους τους ηθοποιούς και το συνεργείο σε μια ομαδική αποστολή που υλοποίησε η παραγωγή. Ουδέποτε έστειλα προσωπικό δώρο στον Πέτρο Φιλιππίδη».

 


 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ