Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η πρώτη ανάρτηση στο instagram με τον Στάθη Σχίζα και τρυφερό μήνυμα που του έστειλε

Πριν λίγες εβδομάδες η Δήμητρα Αλεξανδράκη έκανε γνωστό ότι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι σε σχέση με τον Στάθη Σχίζα και οι δυο τους βιώνουν τον απόλυτο έρωτα!

Έτσι, το όμορφο μοντέλο παραδέχτηκε ότι είναι ζευγάρι με τον επιχειρηματία ενώ όσο εκείνος βρίσκεται στο Survivor, τον στηρίζει από μακριά.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Η πρώτη ανάρτηση στο instagram με τον Στάθη Σχίζα – Τι έγραφε το μήνυμα που του έστειλε;

Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα που η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στα έπαθλα επικοινωνίας στέλνει τα δικά της μηνύματα συμπαράστασης και αγάπης στον σύντροφό της.

Αυτή την φορά το μοντέλο πραγματοποίησε στο Instagram την πρώτη της δημόσια ανάρτηση με τον Στάθη Σχίζα, δημοσιεύοντας μία άκρως ρομαντική φωτογραφία τους.

Συγκεκριμένα, στο στιγμιότυπο φαίνεται το ερωτευμένο ζευγάρι κάτω από την δύση του ήλιου και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό!

Δείτε επίσης – Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Οι πρώτες δηλώσεις για τη σχέση της με τον Στάθη Σχίζα- Η απάντηση στα “καρφιά” της πρώην συντρόφου του

Εξίσου τρυφερό όμως ήταν και το μήνυμα που έστειλε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μέσω της ανάρτησής της που έγραφε χαρακτηριστικά: «Ένα»…Έμαθα να μετρώ όλους τους αριθμούς για να εκφράσω την αγάπη μου για εσένα ….Και σταμάτησα στο Ένα ..Τόσο χρειάστηκε τελικά!Ένα εγώ, ένα εσύ. Ένα Μαζί…».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (@alexandra__panagiotarou)

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ