Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Αριστομένης Γιαννόπουλος: Αυτή είναι η αιτία του χωρισμού τους

Χωριστούς δρόμους έχουν τραβήξει εδώ και λίγο καιρό η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Αριστομένης Γιαννόπουλος, οι οποίοι χώρισαν μετά από δύο χρόνια γάμου.

Η είδηση έσκασε σαν «βόμβα» το μεσημέρι της Τρίτης, καθώς οι δυο τους δεν είχαν δώσει δικαιώματα και έμοιαζαν αγαπημένοι. Όπως τόνισε ωστόσο ο Αριστομένης Γιαννόπουλος, οι δυο τους δεν έχουν καταθέσει χαρτιά διαζυγίου.


Όσο για την αιτία του χωρισμού τους; Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε», η αιτία που «ξεχείλισε το ποτήρι» ήταν ένας άγριος καβγάς μεταξύ του ζευγαριού.


«Υπήρχαν πολλοί μικροκαβγάδες ανάμεσα στο ζευγάρι και μια ακόμη διαφωνία. Έχει να κάνει με το θέμα του παιδιού. Ο Αριστομένης ήταν έτοιμος για ένα παιδί, ενώ εκείνη δεν ήταν» είπε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Γεωργιάδης.


Στη συνέχεια μίλησε στην εκπομπή τηλεφωνικά και ο Χάρης Λεμπιδάκης, που αποκάλυψε πως το ζευγάρι δεν συζεί το τελευταίο δίμηνο. «Στο συγκεκριμένο ζευγάρι η βρεγμένη γάτα είναι η Αλεξάνδρα. Η Αλεξάνδρα έχει κάνει το όποιο φάουλ. Αλλά θέλω να είμαι πολύ προσεχτικός. Δεν έχει να κάνει με τρίτο πρόσωπο», είπε ο δημοσιογράφος.


Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο ακόλουθο βίντεο:


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ