Αλέκος Συσσοβίτης: “Μετά το Είσαι το ταίρι μου δεν χτυπούσε το τηλέφωνο για πολλά χρόνια”

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» το πρωί της Τρίτης βρέθηκε ο Αλέκος Συσσοβίτης, ο οποίος παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη σειρά «Είσαι το ταίρι μου» και τόνισε πως μετά από αυτή δεν χτυπούσε το τηλέφωνο του, για να δεχθεί πρόταση για κάποια κινηματογραφική ταινία.

Δείτε επίσης – Αλέκος Συσσοβίτης: “Δεν θα συμμετείχα σε remake του “Είσαι το ταίρι μου”

Ο Αλέκος Συσσοβίτης για το “Είσαι το ταίρι μου”

«Είχα κάνει οκτώ ταινίες μέχρι να γίνει το “Είσαι το ταίρι μου“. Γίνεται το “Είσαι το ταίρι μου“, η δημοσιότητα που είχαμε ήταν τεράστια και μετά δεν χτυπούσε το τηλέφωνο για πάρα πολλά χρόνια. Το συμπέρασμα που έβγαλα ήταν αυτό: ότι έγινα πολύ γνωστός τηλεοπτικά. Δεν μπορεί να είναι σύμπτωση τόσα χρόνια. Γίνεσαι γνωστός τηλεοπτικά από μία εμπορική σειρά και μετά το σινεμά ξαφνικά σου γυρνάει την πλάτη. Κακό είναι, μας λείπει.Εγώ ήμουν φανατικός σινεφίλ. Με αυτή τη δουλειά ασχολήθηκα λόγω της ευαισθησίας και της ιδιαιτερότητας που είχα με το σινεμά. Ήμουν άρρωστος με το σινεμά. Δεν μετάνιωσα. Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα» είπε μεταξύ άλλων ο Αλέκος Συσσοβίτης.

Δείτε το ακόλουθο βίντεο από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;»:

 

Photo Credits: NDP

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ