Άκης Πετρετζίκης: Το απίθανο τατουάζ που έκανε με τον Nate Diaz και η αντίδρασή του

Μεγάλος λάτρης των τατουάζ είναι ο Άκης Πετρετζίκης και δεν το κρύβει. Ο πρώτος Έλληνας MasterChef κάνει κάθε χρόνο τουλάχιστον από ένα τατουάζ, όπως είχε παραδεχτεί σε παλιότερη συνέντευξη του.

«Κάνω τατουάζ από τα 18 -19 μου, ένα σχεδόν κάθε χρόνο. Άρα δεν πρόκειται για απόφαση που πήρα στο πόδι, αλλά για ιεροτελεστία, άσχετη με τις επιταγές της μόδας. Ο καιρός που περνάει ώσπου να αποφασίσω τι ακριβώς θα κάνω και πού, είναι συνήθως πολύς και μου αρέσει ως διαδικασία. Δεν μπορείς να σημαδεύεις το σώμα σου για πλάκα. Χρειάζεται άποψη και φιλοσοφία. Να γιατί δεν πρόκειται να τα βαρεθώ μεγαλώνοντας, γιατί κάθε τατουάζ στο σώμα μου κρύβει μια μικρή δική μου ιστορία» είχε πει χαρακτηριστικά ο Άκης Πετρετζίκης.

Ο γνωστός σεφ φαίνεται ωστόσο πως είναι λάτρης και των MMA (μικτές πολεμικές τέχνες), καθώς από εκεί εμπνεύστηκε το νέο του τατουάζ.

Συγκεκριμένα ο Άκης Πετρετζίκης έφτασε στο σημείο να κοσμήσει το μπράτσο του με ένα μεγάλο τατουάζ του Nate Diaz, του γνωστού αθλητή του UFC.

Ο Άκης Πετρετζίκης μας έδειξε το τατουάζ του σε χθεσινό του story στο Instagram, το οποίο έκανε μάλιστα repost και ο ίδιος ο Nate Diaz, του οποίου οι followers φτάνουν τα 4,5 εκατομμύρια.

Άκης Πετρετζίκης: Το απίθανο τατουάζ που έκανε με τον Nate Diaz και η αντίδρασή του

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ