Άκης Πετρετζίκης: Με την εγκυμονούσα σύζυγό του και τον γιο τους στην πισίνα – “Σε λίγες μέρες ο Αχιλλεάκος μας θα έχει παρεούλα”

Την πιο όμορφη και δημιουργική περίοδο στην προσωπική τους ζωή βιώνουν ο Άκης Πετρετζίκης και η σύζυγός του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ.

Ο ερχομός του γιου του γνωστού σεφ έχει αλλάξει την καθημερινότητά του ζευγαριού προς το καλύτερο, καθώς ο ερχομός του μικρού Αχιλλέα έχει ξετρελάνει τον σεφ και τη σύζυγό του.

Παράλληλα η οικογένεια Πετρετζίκη μετράει πλέον αντίστροφα μέχρι να μεγαλώσει και άλλο, καθώς η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ είναι έγκυος και περιμένει κοριτσάκι.

Ο Άκης Πετρετζίκης το πρωί της Τετάρτης μας έδωσε μια μικρή γεύση από τις καλοκαιρινές του διακοπές, καθώς δημοσίευσε τρεις σχετικές φωτογραφίες.

Στη μία από αυτές ο ίδιος ποζάρει στην πισίνα με τον μικρό Αχιλλέα και την εγκυμονούσα σύζυγό του, η οποία γεννάει σε λίγες μέρες.

«Splats splouts. σε λίγες μέρες ο Αχιλλεάκος μας θα έχει παρεούλα… για να δούμε λιονταρίνα η παρθένος θα είναι η μικρούλα;» αναρωτήθηκε ο Άκης Πετρετζίκης στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Θυμίζουμε πως ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ παντρεύτηκαν στις 27 Σεπτεμβρίου 2021 με θρησκευτικό γάμο, ενώ την ίδια μέρα βάφτισαν και τον γιο τους, Αχιλλέα, ο οποίος γεννήθηκε στις 2 Ιουλίου του 2021.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ