Άκης Παυλόπουλος: Η σύζυγός του Ελένη Φωτοπούλου του ευχήθηκε δημόσια για την ονομαστική του εορτή – “Ο δικός μου Σωτήρης είναι φως”

Ο Άκης Παυλόπουλος την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα εμφανίζεται στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Σήμερα» μαζί με τον Δημήτρη Οικονόμου και την Ντόρα Κουτροκόη.

Μετά από μία γεμάτη χρονιά απολαμβάνει στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης, έχοντας φυσικά δίπλα του τη σύζυγό του, Ελένη Φωτοπούλου και τα δυο τους παιδιά.

Μάλιστα, σήμερα ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής έχει την ονομαστική του εορτή.

Έτσι, η σύζυγός του θέλησε να του ευχηθεί και δημόσια κάνοντας μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία φωτογραφία του Άκη Παυλόπουλου και την συνόδευσε με ένα τρυφερό κείμενο.

«Ο Αύγουστος είναι γιορτινός μήνας για το σπίτι μας. Το σερί των πυροτεχνημάτων ξεκινάει κάθε χρόνο σαν σήμερα, την 6η του ημέρα. Ο δικός μου Σωτήρης βάζει την τελική σφραγίδα της έναρξης των εορτασμών…. στη ζωή μου, στη ζωή μας, στη ζωή τους. Ο δικός μου Σωτήρης είναι φως σε πείσμα κάθε σποραδικής συννεφιάς. Είναι φως… που τρυπώνει από κάθε χαραμάδα, μεταδίδοντας (μου) το μήνυμα πως τη ζωή αξίζει να γιορτάζεις, το ευχαριστώ αξίζει να το λες, το σε αγαπάω αξίζει να το φωνάζεις. Κι αν θέλεις… αξίζει καμιά φορά να φλυαρείς λίγο παραπάνω περιγράφοντας ξανά και ξανά την ευγνωμοσύνη για το «παρών» του… Αξίζει τόσο όσο και το να κρατώ μέσα μου τις άλλες λέξεις, εκείνες που απλά νιώθονται, αθόρυβα, δυναμικά, ασταμάτητα, σωτήρια. Βλασταίνουνε και πολλαπλασιάζονται… κάθε Αύγουστο, κάθε μέρα…» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Ελένη Φωτοπούλου.

Δείτε παρακάτω την σχετική ανάρτηση:

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ