Βατούτιν: “Το δικαστήριο απέρριψε την αγωγή κατά της EuroLeague και καταθέσαμε έφεση”

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα ζήσει για φέτος χωρίς την EuroLeague, δεδομένης της αποβολής που έχει τεθεί σε ισχύ εδώ και μερικούς μήνες. Τούτο όμως δεν σημαίνει πως η “αρκούδα” μένει με σταυρωμένα χέρια, αφού οι δικηγόροι δεν έχουν σταματήσει να δουλεύουν πάνω σε αυτό το θέμα. Ο στόχος προφανής: η επιστροφή στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Ο Αντρέι Βατούτιν απάντησε σε ερωτήσεις που του κατέθεσε ο απλός κόσμος (φίλαθλοι και μη), εξηγώντας πώς έχει η κατάσταση τη δεδομένη χρονική στιγμή. Παράλληλα αποκάλυψε τι έγινε στο πρόσφατο παρελθόν με τον Βασίλιε Μίτσις.

– Ποια είναι η ισχύουσα κατάσταση με την EuroLeague;

Καταθέσαμε αγωγή σε δικαστήριο του Λουξεμβούργου, με το αίτημα των προσωρινών μέτρων για την αποβολή από τη διοργάνωση και την επιστροφή σε αυτή. Αυτή απορρίφθηκε. Κατόπιν τούτου, καταθέσαμε έφεση και περιμένουμε την απόφαση. Όλη αυτή η διαδικασία γίνεται από εξειδικευμένους δικηγόρους, ο σύλλογος δεν σπαταλάει χρόνο σε αυτό“.

– Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα επιστρέψει στην EuroLeague;

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας σίγουρα θα επιστρέψει αργά ή γρήγορα και θα συνεχίσει να εντυπωσιάζει το φίλαθλο κοινό. Προσωπικά θα μου λείψει η ατμόσφαιρα των ευρωπαϊκών αγώνων και οι φίλαθλοι, πολλούς εκ των οποίων γνωρίζω κανονικά“.

– Είχαμε φτάσει σε συμφωνία, ή έστω είχαμε καταθέσει πρόταση, στον Βασίλιε Μίτσιτς το καλοκαίρι του 2021;

Γνωρίζω τον Βασίλιε εδώ και πολύ καιρό, διατηρούμε ακόμη φιλική σχέση. Το καλοκαίρι του 2021, πράγματι, μπήκαμε σε διαπραγματεύσεις. Ως αποτέλεσμα αυτών, έλαβε μια πολύ υψηλή πρόταση ανανέωσης από την Αναντολού Εφές και προτίμησε να μείνει εκεί. Όπως μπορούμε να διαπιστώσουμε, ο Βασίλιε μόνο κέρδος είχε από εκείνη την κατάσταση”.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ