Το ESPN έθεσε σε διαθεσιμότητα τον Έντριαν Βοναρόφσκι

Ο Έντριαν Βοναρόφσκι έχει συνηθίσει τον κόσμο στις μεταγραφικές… βόμβες. Αυτή τη φορά ωστόσο έγινε ο ίδιος είδηση και μάλιστα για λάθος λόγους, με αποτέλεσμα το ESPN να αποφασίσει να τον θέσει σε διαθεσιμότητα!

Ο γνωστός δημοσιογράφος βρέθηκε σε τρομερά δύσκολη θέση, εκθέτοντας παράλληλα και το μεγάλο αμερικανικό δίκτυο. Ο λόγος ήταν ένα mail που έστειλε από το κινητό του στον γερουσιαστή του Μιζούρι, Τζος Χάλεϊ, το οποίο έλεγε απλώς δύο λέξεις: “F… you”. Ένα e-mail το οποίο έβγαλε άμεσα στην δημοσιότητα ο Χάλεϊ, δημιουργώντας ένα κύμα εξελίξεων, αφού ακολούθησε δημόσια απολογία του Βοναρόφσκι για το ύφος του mail που έστειλε και ακολούθως η απόφαση του ESPN να τον θέσει σε διαθεσιμότητα.

Ποιος ήταν ο λόγος όμως που ο Βοναρόφσκι έστειλε αυτό το mail; Ένα γράμμα του Χάλεϊ στο ΝΒΑ και τον Άνταμ Σίλβερ, με το οποίο διαμαρτυρόταν επειδή η λίγκα δεν συμπεριέλαβε στα κοινωνικά μηνύματα που μπορούν να έχουν οι παίκτες στις φανέλες τους αντί για το όνομά τους φράσεις όπως “Support Our Troops” και “Back the Blue” για να στηρίξουν τον αμερικανικό στρατό, αλλά και “Free Hong Kong”, ασκώντας κριτική στην σχέση του ΝΒΑ με την Κίνα. Για κάποιο λόγο λοιπόν αυτό το γράμμα εκνεύρισε τον Βοναρόφσκι, ο οποίος θέλησε να απαντήσει με αυτό το προσβλητικό e-mail.

Για την ιστορία, ο Βοναρόφσκι τέθηκε σε διαθεσιμότητα χωρίς πληρωμή, κάτι που αναμένεται να του στοιχίσει αρκετά, αφού το 2017 είχε συμφωνήσει τετραετές συμβόλαιο συνολικής αξίας 8 εκατ. δολαρίων.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ