Συγκλονισμένος ο Ντέιμοντ Γκριν από τον θάνατο του Πέιν: “Θέλω να πάω σπίτι μου να κλάψω”

Η είδηση του θανάτου του Έιντριαν Πέιν από πυροβολισμό σόκαρε τον κόσμο του μπάσκετ και τον συμπαίκτη και φίλο του στο πανεπιστήμιο Μίσιγκαν Στέιτ, Νρέιμοντ Γκριν.

Ο Γκριν αγωνίστηκε με μήνυμα στα παπούτσια του προς τιμήν του Πέιν ενώ μετά από τη λήξη του αγώνα κόντρα στους Γκρίζλις ανακοίνωσε σε δηλώσεις του πως μαζί με τη γυναίκα του θα δωρίσουν το ποσό των 100 χιλιάδων δολαρίων σε φορέα με το όνομα του αδικοχαμένου πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού.

Παράλληλα, ο συναισθηματικά φορτισμένος Γκριν, αφού παραδέχτηκε πως θέλει να επιστρέψει σπίτι του για να θρηνήσει και να κλάψει, παρότρυνε κι άλλους συμπαίκτες του Πέιν από το πανεπιστήμιο να βοηθήσουν με δωρεές για να τιμήσουν τη μνήμη του.

“Θέλω να πάω σπίτι μου και να κλάψω, δεν μ αρέσει να κλαίω μπροστά σε κόσμο. Μαζί με τη γυναίκα μου θα δωρίσουμε το ποσό των 100 χιλιάδων σε ένα φορέα με το όνομά του. Καλώ όλους από το Μίσιγκαν Στέιτ να κάνουμε κάτι για να κρατήσουμε τη μνήμη του ζωντανή και να τον τιμήσουμε, είτε με υποτροφίες, είτε με οτιδήποτε. Θέλω να πάρω τον χρόνο μου σε αυτό, με συγχωρείτε”.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ