Ρεάλ Μαδρίτης: Ο επικεφαλής καρδιολόγος έκρινε ότι ο Πάμπλο Λάσο είναι σε άριστη κατάσταση, αλλά η “Βασίλισσα” δεν τον εξέτασε ποτέ

Στην αποκάλυψη πως ο Πάμπλο Λάσο πήρε το “πράσινο φως” από τους γιατρούς για να επιστρέψει στα καθήκοντά του μόλις δύο ώρες πριν από την ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης προχώρησε η MARCA, το πρωί της Τρίτης 5 Ιουλίου. Ο 54χρονος τεχνικός βρέθηκε στο νοσοκομείο που είχε νοσηλευθεί πριν από ένα μήνα μετά από το έμφραγμα που υπέστη, κάνοντας ένα προκαθορισμένο έλεγχο για να διαπιστώσει πώς εξελίσσεται η υγεία του.

Ο διευθυντής της καρδιολογικής μονάδας του “Sanitas La Moraleja”, που παρακολούθησε τον Πάμπλο Λάσο από την πρώτη μέρα έδωσε τη συγκατάθεσή του προκειμένου ο 54χρονος τεχνικός να επιστρέψει στους πάγκους, όπως αναφέρει η MARCA.

“Είναι σε άριστη κατάσταση να προπονήσει επαγγελματική ομάδα από εδώ και πέρα” ανέφερε χαρακτηριστικά. Μια διάγνωση που στήριξε τη Δευτέρα 4 Ιουλίου και ο καρδιοχειρουργός που έκανε την επέμβαση στον Πάμπλο Λάσο.

Αποτελεί πάντως έκπληξη πώς η Ρεάλ Μαδρίτης, που γνώριζε για την εξέταση του Πάμπλο Λάσο, δεν περίμενε να πάρει την άποψη του γιατρού που τον είδε και γνώριζε καλύτερα για το πρόβλημα στην καρδιά -ένα γεγονός που ενισχύει την γενικότερη πεποίθηση που υπάρχει στην Ισπανία πως ο Χουάν Κάρλος Σάντσεθ έψαχνε απλά μια αφορμή για να τον απολύσει.

Βλέπετε, η μόνη διάγνωση που έλαβε υπόψιν η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν αυτή δύο μέρες μετά το έμφραγμα, αφού εδώ κι ένα μήνα ουδείς άλλος προχώρησε στον παραμικρό καρδιολογικό έλεγχο στον 54χρον τεχνικό.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ