Ράντονιτς: “Συγγνώμη από τον κόσμο, πρέπει να μιλήσουμε γι’ αυτή την πολύ περίεργη εικόνα”

Η εμφάνιση του Παναθηναϊκού ήταν αποκαρδιωτική. Η εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό για τη 16η αγωνιστική της EuroLeague πολύ βαριά. Ο Ντέγιαν Ράντονιτς βρισκόταν σε δύσκολη θέση μετά από το φινάλε του σαρανταλέπτου, απολογήθηκε για την εικόνα της ομάδας του και εξήγησε ότι η εικόνα της ήταν πολύ περίεργη καθώς της έλειψε η ενέργεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντέγιαν Ράντονιτς:

Ζητώ συγγνώμη από τους οπαδούς μας γι’ αυτή την εμφάνιση. Ζητώ συγγνώμη από τους 20 χιλιάδες ανθρώπους που ήρθαν για να μας υποστηρίξουν. Εκτός από τα πρώτα λεπτά, το υπόλοιπο ματς ήταν πολύ κακό. Πρέπει να καταλάβουμε, αλλά είναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί δεν παλέψαμε. Πρέπει να αναλύσουμε τον αγώνα, να μιλήσουμε γι’ αυτή την πολύ περίεργη εικόνα. Παίξαμε σχεδόν τριάντα λεπτά χωρίς φάουλ. Αυτά.

Ήμασταν θλιβεροί στην άμυνα. Δεν γίνεται να παίζεις τέτοιο ματς χωρίς να παλεύεις, δεν το δέχομαι. Είναι πραγματικά πολύ περίεργο, πρέπει να το αναλύσουμε και να το συζητήσουμε μεταξύ μας. Θα τα αναλύσουμε όλα. Το να βγαίνω εκεί έξω και να παίζουμε μπροστά σε 20 χιλιάδες θεατές, είναι ευκαιρία για να δώσουμε και την ψυχή μας, αλλά…“.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ