Παρτίζαν: Σενάρια για “βόμβα” με Σλούκα από τη Σερβία

Η ιστορική επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη Παρτίζαν και οι πρώτες εντυπωσιακές κινήσεις που ακολούθησαν μετά την πρόσληψή του έχουν φέρει έναν αέρα αισιοδοξίας στο σύλλογο του Βελιγραδίου. Έναν αέρα που δεν έχει μέτρο και παρασέρνει τη φαντασία, με αποτέλεσμα πολλοί να είναι εκείνοι που ορέγονται νέες μεταγραφικές επιτυχίες ανάλογης αξίας με αυτήν του Κέβιν Πάντερ.

Η μεγαλύτερη εξ αυτών, που μάλιστα τις τελευταίες ώρες έχει κάνει θραύση σε κάποια σέρβικα μέσα, έχει να κάνει με την επιθυμία του “Ζοτς” να συνεργαστεί ξανά με τον Κώστα Σλούκα, ύστερα από την κοινή πενταετία τους στη Φενέρμπαχτσε, και να τον πάρει μαζί του στο Βελιγράδι. Όπως ακριβώς είχε πράξει το καλοκαίρι του 2015.

Συγκεκριμένα σημειώνεται πως ο Σέρβος προπονητής επιχειρεί να πείσει τον διεθνή Έλληνα γκαρντ ότι έχει νόημα μια τέτοια μετακίνηση, ακολουθώντας στο Βελιγράδι. Τα δημοσιεύματα προφανώς και στέκονται στην εξαιρετική σχέση που έχουν αναπτύξει οι δύο άνδρες, οι οποίοι κατά στην παράλληλη πορεία τους στη Κωνσταντινούπολη έφτασαν, πέρα από όλους τους άλλους τίτλους, μέχρι την κατάκτηση της EuroLeague.

Κώστας Σλούκας και Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχαν συνεργαστεί στη Φενέρμπαχτσε για 5 χρόνια
Κώστας Σλούκας και Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχαν συνεργαστεί στη Φενέρμπαχτσε για 5 χρόνια

Φυσικά τα σενάρια αυτά μοιάζουν απίθανο να ευσταθούν, πόσο μάλλον να υλοποιηθούν από τη στιγμή που ο Κώστας Σλούκας δεσμεύεται με συμβόλαιο για ένα χρόνο ακόμα με τον Ολυμπιακό και την ίδια ώρα δεν συντρέχει οποιοσδήποτε λόγος ν’ αφήσει το ΣΕΦ για τη Χάλα του Βελιγραδίου. Άλλο το 2015, που ήταν ελεύθερος αναζητώντας έναν διευρυμένο ρόλο δίπλα σ’ έναν κορυφαίο κόουτς, και άλλο το 2021 που κουμαντάρει πια το “ερυθρόλευκο” σύνολο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ