Παππάς: “Ομάδα με σκληράδα και ταλέντο η Παρτίζαν, να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας σε μία σκληρή έδρα”

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε – χωρίς τον Γιώργο Μπαρτζώκα – για το Βελιγράδι με την Παρτίζαν (24/3, 21:00, Novasports 4 και LIVE από το ) για την 30η αγωνιστική της EuroLeague, με τον Χρήστο Παππά – που θα καθίσει στον πάγκο ως πρώτος προπονητής όντας ο άμεσος συνεργάτης του Έλληνα τεχνικού – να στέκεται στην δυναμική των Σέρβων.

Αναλυτικά ο Χρήστος Παππάς δήλωσε:

Για την Παρτίζαν: “Είναι μία ομάδα με σκληράδα, ταλέντο και έναν εξαιρετικό προπονητή προφανώς. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Κόντρα σε μία τέτοια ομάδα πρέπει να επιβάλλεις τον ρυθμό σου σε άμυνα και επίθεση. Να παίξουμε δηλαδή το δικό μας στυλ και να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την σκληράδα της“.

Για το αν η Παρτίζαν έχει μεγαλύτερο κίνητρο επειδή θέλει να προλάβει τα playoffs, ενώ ο Ολυμπιακός έχει ήδη προκριθεί και αν η πρώτη σκέψη είναι να ματσάρει αυτό το κίνητρο: “Αν δεν είναι η πρώτη δουλειά, σίγουρα είναι μέσα στην πρώτη πεντάδα. Ο έλεγχος των συναισθημάτων κατά βάση λόγω της σκληρής έδρας, της επιθυμίας και του κινήτρου του αντιπάλου. Όλα αυτά θα παίξουν ρόλο”.

Για το πόσο φρέσκος είναι ο Ολυμπιακός δεδομένου ότι έχει συνεχόμενα παιχνίδια, παίζοντας πρόσφατα και με το Λαύριο: “Είχαμε πολλά παιχνίδια, αλλά το ροτέισον που έπρεπε να γίνει, έγινε. Το πώς θα είμαστε αύριο, θα το δούμε αύριο”.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ