Παναθηναϊκός: Τα τέσσερα καταστροφικά λεπτά μετά από το τάιμ άουτ του Ντέγιαν Ράντονιτς

Ο Παναθηναϊκός έχασε με κάτω τα χέρια (και) από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αφού απέτυχε να κάνει έστω τα βασικά στο WiZink Center. Η διαφορά άνοιξε σε διψήφια επίπεδα ήδη από το πεντάλεπτο, για να οδηγηθεί σε σημεία που ο Παναθηναϊκός αδυνατούσε να κάνει τα προφανή στη δεύτερη περίοδο.

Τα τέσσερα λεπτά που ακολούθησαν το τάιμ άουτ του Ντέγιαν Ράντονιτς στα 5’17” για το ημίχρονο εξηγούν τα πάντα για την απογοητευτική εικόνα του Παναθηναϊκού σε ακόμη ένα παιχνίδι. Πρόκειται για τέσσερα λεπτά που ναι μεν δεν καταδίκασαν την ελληνική ομάδα σε ήττα (το -12 έγινε -19), πλην όμως καταδεικνύουν την απόλυτη κατάρρευση σε αγωνιστικό και πνευματικό επίπεδο.

Με το που σκόραρε λοιπόν ο Σέρχιο Γιουλ για το +12 (37-25) στο 14’43”, ο Ντέγιαν Ράντονιτς πήρε τάιμ άουτ για να συμμαζέψει την κατάσταση και να περιορίσει το μέγεθος τη ζημιάς. Τι ακολούθησε μόλις είχαμε την επιστροφή στην δράση;

Οι παίκτες του τριφυλλιού έχασαν δύο περιφερειακά σουτ (Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και Πάρις Λι) και έκαναν πέντε λάθη. Έξι σερί χαμένες κατοχές. Σε τέσσερα λεπτά.

Η συζήτηση λοιπόν τελείωσε κάπου εκεί…

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ