Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Το θέατρο του παραλόγου με τον 2ο τελικό της Α1 Γυναικών

Το θέατρο του παραλόγου επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών. Ο 1ος τελικός ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε με επεισοδιακό τρόπο, με το τριφύλλι να καταθέτει ένσταση μετά το φινάλε του για τον τρόπο με τον οποίο αποφάσισαν οι τρεις διαιτητές (Τσαρούχα – Ανδρικόπουλος – Καλδίρης) πως το καλάθι της Τσάστιτι Ριντ είναι εκπρόθεσμο.

Από εκείνον τον αγώνα έχουν περάσει πλέον δύο μέρες κι ενώ βρισκόμαστε στην παραμονή του 2ου τελικού, η ΚΕΔ/ΕΟΚ δεν έχει ανακοινώσει ακόμη την απόφασή της. Ούτε καν τους τρεις διαιτητές που θα σφυρίξουν -σε θεωρητικό επίπεδο- το παιχνίδι του “Παύλος Γιαννακόπουλος”, το οποίο έχει οριστεί για το μεσημέρι της Κυριακής 16 Μαΐου.

Αυτό σημαίνει, τη δεδομένη χρονική στιγμή, πως οι αποστολές των δύο ομάδων είναι υποχρεωμένες να βρεθούν στο γήπεδο για τη διεξαγωγή του αγώνα, δεδομένου ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν λάβει επίσημη ενημέρωση για αναβολή ή μετάθεση. Κι όλα αυτά, ενώ βρισκόμαστε πλέον μερικές ώρες μακριά από τη (θεωρητική) διεξαγωγή του αγώνα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, οποιουδήποτε είδους απόφαση (είτε για τον 1ο είτε για τον 2ο τελικό) δεν αναμένεται να υπάρξει στη διάρκεια του Σαββάτου 15 Μαΐου), με όλες τις εξελίξεις να μετατίθεται για την ημέρα του αγώνα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ