Ομπράντοβιτς για Ντούσαν Ίβκοβιτς: “Είμαι πολύ στεναχωρημένος, δύσκολη μέρα για εμένα”

Ο θάνατος του Ντούσαν Ίβκοβιτς σημάδεψε όσο λίγους τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο “Ντούντα” ήταν μέντορας, φίλος και κουμπάρος με τον “Ζοτς”, με πολύ κόσμο να περιμένει μία δική του δήλωση για τον θάνατο του σπουδαίου τεχνικού.

Ο Ομπράντοβιτς αναφέρθηκε στον “Ντούντα” μετά τον φιλικό αγώνα της Παρτιζάν με την Αναντολού Εφές όπου τιμήθηκε ο Νόβισα Βελίτσκοβιτς, όπου όταν κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή “λύγισε” ο Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς, μην κρύβοντας την λύπη του.

Αναλυτικά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δήλωσε:

“Είμαι χαρούμενος για τον Νόβισα, γιατί ήταν το δικό του παιχνίδι. Του έδωσα συγχαρητήρια για ότι έκανε για την Παρτιζάν. Αλλά ήταν προσωπικά μία δύσκολη μέρα για μένα. Ευχαριστώ τους φιλάθλους της Παρτιζάν που έδωσαν το παρών και αποχαιρετήσαμε όλοι τον Ντούντα όπως του άξιζε. Προσπάθησα να είμαι συγκεντρωμένος όσο γίνεται δυνατόν στον αγώνα, οι παίκτες μου έπαιξαν καλά, αλλά η Εφές ήρθε με πολλές απουσίες.

Είμαι πολύ στεναχωρημένος από το πρωί όταν έμαθα τα δυσάρεστα νέα. Δεν θέλω να πω πολλά για την σχέση μου με τον Ντούντα, όλοι την γνωρίζουν. Νομίζω πως η Παρτιζάν έκανε ότι μπορούσε για να τον αποχαιρετήσει με έναν αξιοπρεπή τρόπο. Αλλά θα υπάρχουν και άλλες ευκαιρίες στο μέλλον για κάτι μεγαλύτερο, μιας και έδωσε τα πάντα στην Παρτιζάν

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ