Ο Σπανούλης αποχαιρέτησε τον Μπουρούση με το ζεϊμπέκικο που είχε χορέψει σε κοινό διαφημιστικό τους στην EuroLeague

Ο Γιάννης Μπουρούσης αποφάσισε να ρίξει τίτλους τέλους στην καριέρα του, ακολουθώντας τον δρόμο των κολλητών του, Βασίλη Σπανούλη και Νίκου Ζήση. Και ο Σπανούλης φρόντισε να τον αποχαιρετήσει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Στο άκουσμα της είδησης ότι ο Μπουρούσης αποσύρεται, ο “Kill Bill” ανέβασε ένα κοινό τους VIDEO στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram από ένα διαφημιστικό της EuroLeague το 2016. Εκεί, οι δυο τους ανήκουν θεωρητικά σε μία ομάδα που προσπαθεί να κλέψει ένα καζίνο, με τον Σπανούλη τότε να χρειάζεται να χορέψει… ζεϊμπέκικο για να αποφύγει τα λέιζερ που υπήρχαν στον χώρο υπό το βλέμμα του Μπουρούση.

Ο Σπανούλης ανέβασε λοιπόν αυτό το VIDEO, γράφοντας στο σχόλιο: “Συγχαρητηριααα για την τεράστια καριέρα σου! Έκανες τα όνειρά σου πραγματικότητα και έγινες ένας από τους καλύτερους με την αξία σου! Τώρα ξεκινάει ένα διαφορετικό ταξίδι εξίσου όμορφο κ δημιουργικό! Απόλαυσέ το !!”

Δείτε το post του Σπανούλη:

Θυμηθείτε το διαφημιστικό της EuroLeague που συμμετείχαν οι Σπανούλης και Μπουρούσης, έχοντας μεταξύ άλλων μαζί τους και τους Νάντο ΝτεΚολό, Αντρέα Μπαρνάνι και Σέρχιο Γιουλ:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ