Ο Παπανικολάου έστειλε επιστολή σε Φασούλα – Λιόλιο για άμεση συνάντηση

Συνάντηση συνεργασίας πρότεινε ο Άγγελος Παπανικολάου στους Βαγγέλη Λιόλιο και Παναγιώτη Φασούλα, με σκοπό να συζητήσουν τα θέματα που απασχολούν την ΕΟΚ, τονίζοντας παράλληλα την επιτακτική ανάγκη για συνεργασία μεταξύ των υποψηφίων.

Στόχος των υποψηφίων θα πρέπει να είναι το καλό του ελληνικού μπάσκετ και ο Άγγελος Παπανικολάου έστειλε αυτή την επιστολή με σκοπό να επιτευχθεί αυτό.

Θυμίζουμε πως μετά από απόφαση του Πρωτοδικείου, πρόεδρος στην προσωρινή διοίκηση παρέμεινε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Η επιστολή του Άγγελος Παπανικολάου:

“Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σου εκφράσω την προσωπική θέση και άποψή μου αναφορικά με την επιτακτική ανάγκη συνεργασίας, σύνεσης και συναίνεσης κατά τη διάρκεια της περιόδου που θα προηγηθεί των εκλογών της ΕΟΚ, με γνώμονα το καλό του Ελληνικού Μπάσκετ.

Η απόφαση της περασμένης Παρασκευής από το Πρωτοδικείο Αθηνών, σύμφωνα με την οποία παραμένει ως έχει η σύνθεση του νυν ΔΣ της Ομοσπονδίας, καταδεικνύει την αναγκαιότητα των παραπάνω τριών προϋποθέσεων και προστάζει την ομαλή διεξαγωγή των Αρχαιρεσιών, μακριά από νέες δικαστικές προσφυγές και διχασμό.

Δεδομένου ότι επιδίωξή μας είναι να λειτουργούμε συνεχώς με βάση το αποκλειστικό συμφέρον του Ελληνικού Μπάσκετ, προτείνω την άμεση συνάντηση των τριών συνυποψήφιων Προέδρων, προκειμένου να κατατεθούν «επί τάπητος» τα εξής δύο θέματα:

Ο ακριβής χρόνος διενέργειας των εκλογών της ΕΟΚ…

Η σύνταξη κοινής επιστολής προς τον υφυπουργό Αθλητισμού για τον άμεσο έλεγχο των αιτήσεων που έχουν κατατεθεί από Σωματεία, καθ’ ότι το μητρώο παραμένει «κλειδωμένο» τους τελευταίους έξι μήνες και συγκεκριμένα από τις 31 Δεκεμβρίου 2020. Παρά τις προ διμήνου εξαγγελίες του υφυπουργού Αθλητισμού για τη εκ νέου λειτουργία του μητρώου, με σκοπό τον έλεγχο, τις εγγραφές των αιτήσεων και την επικαιροποίηση στοιχείων, η πλατφόρμα παραμένει ανενεργή.

Θεωρώντας ότι συμφωνούμε απόλυτα με τις δύο βασικές αρχές του Συντάγματος της χώρας μας, δηλαδή, της ελευθερίας του λόγου και του κατοχυρωμένου δικαιώματος του «εκλέγειν και του εκλέγεσθαι», ευελπιστώ στη θετική ανταπόκρισή σου.

Με εκτίμηση,

Άγγελος Παπανικολάου,

Μέλος της Προσωρινής Διοίκησης ΕΟΚ,

Καρδιολόγος και μέλος ΔΣ ΕΟΔΥ

Υποψήφιος Πρόεδρος ΕΟΚ”

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ