Ο Κάρι έδωσε πληρωμένη απάντηση στον Μάικ Τζέιμς και ξέσπασε σε ακατάπαυστα γέλια

Στο περιβόητο podcast με τον Σακίλ ΜακΚίσικ προ ημερών, ο Μάικ Τζέιμς δεν συμπεριέλαβε τον Στεφ Κάρι στους τέσσερις κορυφαίους παίκτες του NBA, διότι -όπως υποστήριξε- είναι μονοδιάστατος στο παιχνίδι του και δεν λειτουργεί ως πόιντ γκαρντ.

Φυσικό ήταν τα νέα να μαθευτούν πολύ γρήγορα. Ο δις MVP και τέσσερις φορές πρωταθλητής με τους Γουόριορς δεν δέχθηκε κάποια ερώτηση για ν’ απαντήσει ευθέως, αλλά φρόντισε να εκφράσει -με βιτριολικό τρόπο- την αντίδρασή του στους ισχυρισμούς του Natural 5.

Στη μίνι συνέντευξη για το camp που έχει την υπογραφή του, ο 34χρονος σούπερ σταρ των Πολεμιστών κλήθηκε να προβλέψει το αποτέλεσμα ενός πιθανού μονού με όποιον άλλον προσκεκλημένο. Η απάντησή του ήταν πληρωμένη, καθώς χωρίς ν’ αναφέρει το όνομα του Τζέιμς αποκρίθηκε “θα είναι άσχημα γι’ αυτούς, ακόμη κι αν είμαι τόσο μονοδιάστατος“.

Έκλεισε μάλιστα το αριστερό μάτι του τη στιγμή που ολοκλήρωνε τη φράση του για να γίνει αντιληπτή η ξεκάθαρη ειρωνεία του, προτού ξεσπάσει σε αδιάκοπα γέλια και χαρακτηρίσει τον εαυτό του “αισχρό“.

Ο Τζέιμς είδε το video και απάντησε με… χαχανητά επίσης. Κανένα κόμπλεξ είτε από τον έναν είτε από τον άλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ