Ο Ίρβινγκ αποκάλεσε “μαριονέτα” δημοσιογράφο που ανέφερε ότι αν γίνει ανταλλαγή θα αποσυρθεί

Ο Καϊρί Ίρβινγκ έχει μία ιδιαίτερη σχέση με τους δημοσιογράφους, τους οποίους στο ξεκίνημα της περασμένης σεζόν είχε αποκαλέσει “πιόνια”. Τώρα είχε έναν νέο χαρακτηρισμό για έναν δημοσιογράφο που αναφέρθηκε σε αυτόν: Μαριονέτα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο δημοσιογράφος Νικ Ράιτ ανέφερε ότι οι εκπρόσωποι του σταρ των Νετς έχουν κάνει γνωστό πως αν ο πελάτης τους παραχωρηθεί με ανταλλαγή θα αποσυρθεί. Αυτό όμως δεν άρεσε καθόλου στον Ίρβινγκ, ο οποίος απάντησε με ένα GIF με μία μαριονέτα, γράφοντας στο σχόλιο μόνο αυτό: “Μία μαριονέτα”.

Ο Ράιτ ωστόσο δεν έμεινε εκεί, παρά απάντησε και αυτός με την σειρά του στον Ίρβινγκ, γράφοντας: “Καϊρί, αν λες ότι δεν το είπες πως θα αποσυρθείς αν παραχωρηθείς με ανταλλαγή, τότε πρέπει να έχεις πρόβλημα με αυτούς που σε εκπροσωπούν, όχι με εμένα, επειδή ξέρουμε και οι δύο ότι αυτό έχουν πει στον κόσμο”.

Ο Ίρβινγκ όμως δεν άφησε αναπάντητο ούτε αυτό το σχόλιο. Ίσα-ίσα που απάντησε ξανά με νέο GIF που έδειχνε κάποιον να λέει “άκου το αφεντικό σου”, γράφοντας στο σχόλιο: “Η μαριονέτα δεν ξέρει ότι είναι μαριονέτα“:

Όπως γίνεται σαφές, η κόντρα του σταρ των Νετς με συγκεκριμένους δημοσιογράφους δεν πρόκειται να σταματήσει. Για την ακρίβεια, ίσως βρίσκεται πλέον στην αρχή.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ