Μιλγουόκι Μπακς: Αρχίζει να “χοντραίνει” το παιχνίδι για τον Τζέι Κράουντερ

Είναι γνωστό εδώ κι αρκετό καιρό πως οι Μιλγουόκι Μπακς έχουν εστιάσει στον Τζέι Κράουντερ, σε ό,τι αφορά στην ενίσχυση μέσω ανταλλαγής για την τελική ευθεία της regular season και τα playoffs.

Το όνομα του πολύπειρου φόργουορντ βρίσκεται στο μπλοκάκι του Τζον Χορστ ήδη πριν από την εκκίνηση της σεζόν, με την trade deadline να πλησιάζει όμως, το παιχνίδι αρχίζει να… χοντραίνει. Το καλό νέο είναι πως οι Φοίνιξ Σανς ενημέρωσαν τους Μιλγουόκι Μπακς πως έχουν το ελεύθερο να έρθουν σε άμεση επικοινωνία με τον Τζέι Κράουντερ. Κι αυτό αρκεί για να μπει το νερό στο αυλάκι.

Το μείζον όμως παραμένει ένα: τι μπορούν να προσφέρουν τα “Ελάφια” προκειμένου να δελεάσουν τους “Ήλιους. Εν προκειμένω, σύμφωνα με όσα ανέφερε εσχάτως ο Σαμς Σαράνια, οι διαθέσιμοι -προς ανταλλαγή- παίκτες είναι οι Τζόρνταν Νουόρα, Σερτζ Ιμπάκα και Τζορτζ Χιλ -μαζί με κάποιο μελλοντικό ντραφτ πικ.

Το θέμα είναι αν αυτό αρκεί για να δώσουν τη συγκατάθεσή τους οι Φοίνιξ Σανς, οι οποίοι επίσης αναζητούν έναν τρόπο να βγάλουν από πάνω τους ένα συμβόλαιο που δεν τους προσφέρει τίποτα στο παρκέ -ο Τζέι Κράουντερ παραμένει ανενεργός μέχρι… να φύγει.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ