Κάρι: “Ήταν δύσκολη απόφαση να πω “όχι” στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά δεν μετανιώνω”

Η Team USA συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο. Όσο για τον Στεφ Κάρι; Αυτός παίζει… γκολφ αυτή την περίοδο. Και – όσο και αν ήθελε να βρεθεί με τους άλλους ΝΒΑερς – δεν μετανιώνει λεπτό την απόφασή του.

Ο σταρ των Γουόριορς μίλησε στο ESPN και με την συζήτηση να πηγαίνει στην άρνησή του να ενισχύσει τις ΗΠΑ ήταν ξεκάθαρος. “Ήταν μία δύσκολη απόφαση. Προερχόμενος όμως από μία σεζόν όπως η φετινή με το γεμάτο πρόγραμμα και το πρωτόκολλο κορονοϊού, δεδομένης της φάσης που βρίσκεται η καριέρα μου και πόσο σημαντική είναι η offseason και ο τρόπος που δουλεύω, πολλά μπορούσαν να συμβούν” δήλωσε αρχικά ο Κάρι για να προσθέσει στην συνέχεια:

Σέβομαι κάθε παίκτη που πήγε στο Λας Βέγκας για την προετοιμασία της ομάδας και εύχομαι κάθε επιτυχία για να πάρουν το χρυσό μετάλλιο Απλώς δεν θα ήταν σωστό για εμένα. Και είμαι πολύ σίγουρος για την απόφασή μου. Δεν μετανιώνω και αυτό είναι προφανές δεδομένου ότι τώρα παίζω γκολφ και είμαι με την οικογένειά μου. Είναι κάτι προσωπικό”.

Ακολούθως ο Κάρι τόνισε σχετικά με την απόφασή του: “Τα λαμβάνεις όλα υπόψη. Εγώ σκέφτηκα πως ένιωθα σωματικά, πνευματικά, τι γίνεται στην λίγκα, τα πάντα. Δεν υπήρχε μόνο ένας λόγος που πήρα αυτή την απόφαση, απλώς σκεφτόμουν στο τέλος της ημέρας: “Θέλω να παίξω ή όχι”; Και η απάντηση ήταν “όχι”. Το να ετοιμαστώ για την νέα σεζόν ήταν σημαντικό για εμένα και έχω ένα πλάνο που πρέπει να ακολουθήσω για να είμαι έτοιμος”.

Κλείνοντας το θέμα, ο Κάρι δήλωσε: “Πάντα σε… τρώει να παίξεις, ειδικά στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά απλώς δεν ήταν η σωστή στιγμή για εμένα. Δεν θα ήταν σωστό για εμένα να το κάνω αυτό”.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ