Ιτούδης: “Μεγάλο κίνητρο στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό”

Ενάμιση μήνα μετά από τη συντριβή στο ΣΕΦ, η Φενέρμπαχτσε φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στην Ulker Sports Arena με σκοπό να πάρει εκδίκηση. Την παραμονή της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, ο Δημήτρης Ιτούδης και ο Σκότι Γουίλμπεκιν μίλησαν για το παιχνίδι της Κωνσταντινούπολης, δείχνοντας πως το κίνητρο στις τάξεις της τουρκικής ομάδας είναι πάρα πολύ υψηλό.

Θα αντιμετωπίσουμε την ομάδα που στην παρούσα φάση βρίσκεται στην κορυφή της EuroLeague και είναι μία από τις πιο δυνατές της διοργάνωσης. Θα παίξουμε απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο, που έχει χτίσει ισχυρό κορμό από γηγενείς και ξένους αθλητές, τα τελευταία τρία χρόνια. Ο Ολυμπιακός παίζει πολύ επιθετικά και στο πρώτο παιχνίδι μάς κέρδισε. Ανυπομονούμε να παίξουμε απέναντι σε μια τόσο σπουδαία ομάδα. Έχω μεγάλο κίνητρο γι αυτό το παιχνίδι, που θα γίνει στο γήπεδό μας” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ιτούδης.

Από την πλευρά του, ο Σκότι Γουίλμπεκιν επεσήμανε πως “θέλουμε να στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα, ειδικά μετά απ’ ό,τι έγινε στο παιχνίδι του α’ γύρου. Θα είναι μια πολύ δυνατή μάχη και θέλουμε να πάρουμε τη νικη στο γήπεδο“.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ