Η ιστορία πίσω από τη φωτογραφία του Βασιλακόπουλου στο γραφείο του προέδρου στην ΕΟΚ

Ο Βαγγέλης Λιόλιος εισήλθε νωρίς το πρωί της Δευτέρας 13 Σεπτεμβρίου στο γραφείο του προέδρου της ΕΟΚ, για πρώτη φορά ως… οικοδεσπότης. Ο νέος πρόεδρος της Ομοσπονδίας έπιασε από νωρίς δουλειά (το ήταν εκεί στις πρώτες στιγμές του), με τη φωτογραφία του Γιώργου Βασιλακόπουλου, που ήταν εκτός τοίχου, να δεσπόζει.

Ο Σπύρος Καβαλιεράτος αναφέρθηκε στο “The Show Must Go On” στη συγκεκριμένη φωτογραφία, εξηγώντας την ιστορία πίσω από αυτή.

Αυτό ήταν το γραφείο του Γιώργου Βασιλακόπουλου ως τώρα. Πλέον έχουν αδειάσει όλα. Είχε τον Ανδρέα Παπανδρέου και διάφορους παγκόσμιους ηγέτες του παρελθόντος. Πλέον άδειασαν όλα. Είχε κι αυτή τη φωτογραφία λοιπόν, που έμεινε. Να πούμε κάτι. Αυτή η φωτογραφία δεν ήταν σε κάποιον τοίχο και πήγε ο Βαγγέλης Λιόλιος το πρωί κι είπε “κατεβάστε την”. Αυτή η φωτογραφία ήταν εκεί και έμεινε εκεί, δεν ξέρω για πόσο θα μείνει. Θεωρώ ότι θα μπει σε κάποιον τοίχο. Κάποιοι είπαν για αποκαθήλωση, αλλά δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Εκεί ήταν πάντα η φωτογραφία αυτή. Ο ίδιος ο Βασιλακόπουλος εκεί την είχε.

Αύριο έχουν ραντεβού οι δύο άνδρες, είχαν μάλιστα τηλεφωνική επικοινωνία το πρωί.

Θεωρώ ότι αν είχαν γίνει οι εκλογές τον Μάρτιο, όπως ήταν αρχικά, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος θα ήταν επίτιμος. Του το είχε υποσχεθεί ο Βαγγέλης Λιόλιος. Με όλα αυτά που έγιναν, δεν ξέρω κατά πόσο θα συμβεί αυτό. Βέβαια, ο Βαγγέλης Λιόλιος είπε ότι θα προσπαθήσει να είναι ενωτικός” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Καβαλιεράτος στο “The Show Must Go On” με τον Παντελή Διαμαντόπουλο τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ