Ιωνικός: Στο νοσοκομείο η πρόεδρος της ΚΑΕ Χριστίνα Σκέντζιου, δεν πήγε στο ματς με τον Προμηθέα λόγω ασθένειας

Ο Ιωνικός Νικαίας πέρασε μια δύσκολη εβδομάδα λόγω της ξαφνικής απουσίας του Βαγγέλη Τσάπα, με την πρόεδρο της ΚΑΕ Χριστίνα Σκέντζιου να μην βρίσκεται κοντά στην ομάδα για δεύτερο συνεχόμενο ματς. Είχε επιστρέψει εσπευσμένα την Τρίτη από το Βέλγιο, απουσίαζε και το απόγευμα του Σαββάτου από τον Πλάτωνα στο ματς με τον Προμηθέα.

Μάλιστα το Σάββατο επιδεινώθηκε και η κατάσταση της υγείας της, με συνέπεια να εισαχθεί για προληπτικούς λόγους σε νοσοκομείο. Πλέον είναι σπίτι της, όμως όλα όσα έχουν συμβεί με τον χρηματοδότητη του Ιωνικού την έχουν επηρεάσει. Αλλωστε δεν ήταν στην πραγματικότητα πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, αλλά ένας άνθρωπος που τυπικά και μόνο είχε τη θέση και λειτουργούσε μέχρι τη Δευτέρα κάτω από τις οδηγίες του Βαγγέλη Τσάπα.

Παρ όλα αυτά βρίσκεται πλέον σε δύσκολη θέση και έχει αναλάβει ευθύνες που ουσιαστικά δεν της αναλογούν, κάτι που έχει επηρεάσει όπως φαίνεται και την κατάσταση της υγείας της. Η ίδια εξετάζει το ενδεχόμενο της παραίτησης, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι οριστικό.

Ο Ιωνικός πάντως συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία του και ο προπονητής Κούρο Σεγκούρα τόνισε πως η ομάδα εξετάζει μεταγραφική ενίσχυση: “Έχουμε στο μυαλό μας 2-3 παίκτες, αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα, ούτε να είμαι σίγουρος ότι οι εν λόγω μπασκετμπολίστες του Ιωνικού θα αποκτηθούν σίγουρα από την ομάδα”.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ