Η Βίρτους Μπολόνια θα έχει μπει στο νέο της γήπεδο μέχρι το 2025, κάνει επένδυση ύψους 55 εκατ. ευρώ

Στην Βίρτους Μπολόνια δεν έχουν κρύψει ότι θέλουν μία μόνιμη θέση στην EuroLeague. Στο πλαίσιο αυτού του πλάνου σκοπεύουν να χτίσουν ένα νέο γήπεδο, με τις λεπτομέρειες να ανακοινώνονται σήμερα (23/3).

Όπως λοιπόν έγινε γνωστό, το πλάνο είναι το νέο γήπεδο να έχει χωρητικότητα 10.000 θεατών και να είναι έτοιμο τα Χριστούγεννα του 2024 ή – το πολύ – μέχρι την πρωτοχρονιά του 2025. Με την συμβολή του δήμου της Μπολόνια, μάλιστα, η επένδυση αναμένεται να φτάσει τα 55 εκατ. ευρώ!

Αυτή είναι η συνεισφορά μου στην πόλη της Μπολόνια. Έδωσα μία υπόσχεση όταν ανέλαβα τον σύλλογο και με αυτή την πράξη νομίζω ότι την κράτησα. Θέλω να δώσω κάτι στην Βίρτους” δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Βίρτους, Μάσιμο Ζανέτι, στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για να συμπληρώσει κλείνοντας τις δηλώσεις του:

Μία με΄ρα δεν θα είμαι εδώ πια, ίσως παραδώσω την σκυτάλη. Όποιος αναλάβει όμως τον σύλλογο θα τον βρει στο σπίτι του. Για να μείνεις στην EuroLeague πρέπει να έχεις τις σωστές εγκαταστάσεις και είμαι περήφανος για αυτό που φαίνεται σήμερα. Η Μπολόνια είναι η πόλη μου από το 1973″.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ