Η φωτογραφία με το αντίο του Σπανούλη στους παίκτες της Εθνικής

Το πρόβλημα του Βασίλη Σπανούλη στη γάμπα αποδείχθηκε σοβαρό, με αποτέλεσμα να τον αναγκάσει να αποχωρήσει από την προετοιμασία της εθνικής ομάδας για το προολυμπιακό τουρνουά της Βικτόρια.

Ο Kill-Bill μίλησε το απόγευμα της Τρίτης (22/6) στους 13 που συνεχίζουν με στόχο να χωρέσουν στην τελική δωδεκάδα, τους έδωσε κίνητρο και κουράγιο για την προσπάθειά τους και τους αποχαιρέτησε στην σάλα του ΟΑΚΑ, με τους προπονητές και όσους βρίσκονταν στον χώρο να τον χειροκροτούν.

Προηγουμένως ο Ρικ Πιτίνο είχε δηλώσει πως αισθάνεται ένα μεγάλο κενό στην καρδιά, καθώς είχε ποντάρει πολλά στην ηγετική φυσιογνωμία του Σπανούλη για να επιτευχθεί ο στόχος της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η προετοιμασία συνεχίζεται με τους Ρογκαβόπουλο, Χρυσικόπουλο, Κατσίβελη, Λαρεντζάκη, Καββαδά, Σλούκα, Παπαγιάννη, Γιαννόπουλο, Αντετοκούνμπο, Μήτογλου, Σπανούλη, Καλάθη, Λούντζη, Κασελάκη.

Η προετοιμασία συνεχίζεται με τους Ρογκαβόπουλο, Χρυσικόπουλο, Κατσίβελη, Λαρεντζάκη, Καββαδά, Σλούκα, Παπαγιάννη, Γιαννόπουλο, Αντετοκούνμπο, Μήτογλου, Καλάθη, Λούντζη, Κασελάκη.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ