Φασούλας: “Το μπάσκετ θα ανέβει και πάλι ψηλά, δεν είναι μια υπόσχεση αλλά μια δέσμευση που θα την κάνω πράξη”

Συμπληρώθηκαν 34 χρόνια από την μεγάλη βραδιά του ελληνικού αθλητισμού, την κατάκτηση του EuroBasket το 1987, τότε που όλοι οι Έλληνες πανηγύρισαν σαν παιδιά την μεγαλύτερη επιτυχία της Εθνικής ομάδας στο μπάσκετ. Ένας εκ των πρωταγωνιστών αυτής και πλέον υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ, ο Παναγιώτης Φασούλας, έστειλε το δικό του μήνυμα με την δέσμευση ότι θα κάνει “τα αδύνατα-δυνατά” για να το ζήσουμε ξανά.

Το μήνυμα του Παναγιώτη Φασούλα:

“Σε όλη την αθλητική μου καριέρα υπήρξαν πολλά γεγονότα που με χαρακτήρισαν, αλλά το γεγονός που χαράχτηκε πιο έντονα στην μνήμη μου είναι η μέρα που η Εθνική μας ομάδα στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης το 1987.

Πέρασαν 34 χρόνια από τότε και όμως είναι σαν μόλις χτες, αυτή η νεανική παρέα των συναθλητών μου γεμάτη όνειρα, φιλοδοξίες και σθένος, απέναντι σε όλα τα προγνωστικά της εποχής, σήκωσε το πολύτιμο κύπελλο.

Η Εθνική μας, η επίσημη αγαπημένη όπως την χαρακτήρισαν, η ομάδα θαύμα, κατάφερε να πετύχει το ακατόρθωτο. Να στείλει στο Πάνθεο του Ευρωπαϊκού μπάσκετ την Ελλάδα και μαζί της όλους τους Έλληνες που στάθηκαν δίπλα της, τόσο στις χαρές όσο και στις λύπες.

Αυτές τις στιγμές δόξας και περηφάνειας του αθλήματος που ζήσαμε όλοι μαζί , αθλητές, προπονητές , φίλαθλοι και που αποτέλεσε το έναυσμα για τους νέους να έρθουν στην αγκαλιά του μπάσκετ και να γεμίσουν τα γήπεδα σε όλη την Ελλάδα, θέλουμε όλοι να το ξαναζήσουμε.

Αυτό ακριβώς θέλω να πετύχω τόσο εγώ, όσο και η πρωτοβουλία “Πρώτα το Μπάσκετ” και θα κάνω τα αδύνατα-δυνατά να το καταφέρω, κόντρα σε όποιες δυσκολίες και αν βάζουν στο δρόμο μας.

Το μπάσκετ θα ανέβει και πάλι ψηλά και αυτό δεν είναι μια υπόσχεση αλλά μια δέσμευση που θα την κάνω πράξη.

Παναγιώτης Φασούλας

Υποψήφιος Πρόεδρος ΕΟΚ”

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ