Όλα έτοιμα για το 4ο τουρνουά Φιλίας και αλληλεγγύης

Όλα είναι έτοιμα για την διεξαγωγή του 4ου τουρνουά Φιλίας και αλληλεγγύης την Κυριακή 29 Μαΐου από τις 10.00 έως τις 13.00 στο ανοιχτό γήπεδο Μπάσκετ του Αττικού Άλσους.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης του 1987 και προπονητές μπάσκετ, Νίκος Λινάρδος και Μιχάλης Ρωμανίδης θα φιλοξενήσουν ομάδες παμπαίδων από τους συλλόγους Κ.Ο Χολαργός-Γ.Α.Ο Κουκουβάουνες-Ακαδημία Αμπελόκηπων-Ακαδημία Αττικού Άλσους, ενώ παράλληλα το τουρνουά θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς θα συγκεντρωθούν τρόφιμα και φάρμακα που θα δοθούν στην συλλογικότητα “Δομή Αλληλεγγύης για όλους”.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

“Την Κυριακή 29 Μαΐου από τις 10.00 έως τις 13.00 στο ανοιχτό γήπεδο Μπάσκετ του Αττικού Άλσους η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με την Γ.Γ.Αθλητισμού υπό την αιγίδα των πρωταθλητών Ευρώπης 1987 και προπονητών Μπάσκετ Νίκου Λινάρδου & Μιχάλη Ρωμανίδη αμφότεροι υπάλληλοι της ΓΓΑ διοργανώνουν το 4ο Τουρνουά Φιλίας & Αλληλεγγύης.

Στο τουρνουά που αφορά ομάδες Παμπαίδων θα πάρουν μέρος οι σύλλογοι Κ.Ο Χολαργός-Γ.Α.Ο Κουκουβάουνες-Ακαδημία Αμπελόκηπων-Ακαδημία Αττικού Άλσους.

Παράλληλα θα συγκεντρωθούν τρόφιμα – φάρμακα που θα δοθούν στην συλλογικότητα “Δομή Αλληλεγγύης για όλους”

Η αφίσα του 4ου τουρνουά φιλίας και αλληλεγγύης
Η αφίσα του 4ου τουρνουά φιλίας και αλληλεγγύης


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ