Εθνική Ελλάδος: Σε άριστο κλίμα η συνάντηση των Ζήση – Ντικούδη με τους αδελφούς Αντετοκούνμπο

Συνάντηση με τους Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο είχαν ο επικεφαλής της Εθνικής ομάδας, Δήμος Ντικούδης, και ο τζένεραλ μάνατζερ της Εθνικής, Νίκος Ζήσης που ταξίδεψαν στο Μιλγουόκι για τους δύο παίκτες των Μπακς και της Εθνικής.

Οι τέσσερις άνδρες συζήτησαν για το πλάνο της Εθνικής ομάδας, τη φιλοσοφία, τις επόμενες υποχρεώσεις και τους στόχους της ομάδας με την μεταξύ τους κουβέντα να γίνεται σε πολύ καλό κλίμα.

Θυμίζουμε πως νέος προπονητής της Εθνικής είναι ο Δημήτρης Ιτούδης ο οποίος μάλιστα συμμετείχε εξ αποστάσεως στη συζήτηση με τα αδέλφια Αντετοκούνμπο.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Στο Μιλγουόκι ταξίδεψαν ο GM της Εθνικής Ανδρών Νίκος Ζήσης και o υπεύθυνος των Εθνικών ομάδων Δήμος Ντικούδης, προκειμένου να συναντήσουν και να συζητήσουν από κοντά με τον Γιάννη και τον Θανάση Αντετοκούνμπο.

Η Εθνική Ανδρών έχει ένα πολύ «γεμάτο» πρόγραμμα τους επόμενους μήνες και μετά τη συμφωνία με τον Δημήτρη Ιτούδη ο οποίος θα την καθοδηγήσει, αρχίζουν οι επαφές με τους αθλητές για να συζητηθεί η φιλοσοφία, οι στόχοι και φυσικά το πρόγραμμα.

Η συνάντηση έγινε σε άριστο κλίμα, με την… εξ αποστάσεως παρέμβαση και του Δημήτρη Ιτούδη ο οποίος μίλησε με τους παριστάμενους και έγιναν οι πρώτες συστάσεις σε ό,τι αφορά το πώς σκέφτονται όλοι όσα ακολουθούν.

Ολοι συμφώνησαν στην ανάγκη διαρκούς επαφής, τονίζοντας τη χρησιμότητα της δια ζώσης… εναρκτήριας συνάντησης που έγινε στις ΗΠΑ, με στόχο τον άρτιο συντονισμό των προγραμμάτων και καθολική επιθυμία να είναι όλοι μαζί στα μεγάλα αθλητικά ραντεβού που έρχονται”.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ