Έλληνας συζήτησε με τον Μάικλ Τζόρνταν για την αγορά των Σάρλοτ Χόρνετς

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Μάικλ Τζόρνταν αναζητά τρόπο για να πουλήσει τις μετοχές του στους Σάρλοτ Χόρνετς και το απόγευμα της Τετάρτης ο Έιντριαν Βοϊναρόβσκι του ESPN αποκάλυψε ότι ένας επιχειρηματίας ελληνικής καταγωγής συζήτησε μαζί του πριν κάνει πίσω για να επενδύσει στους Ουάσινγκτον Κομάντερς του NFL.

Σύμφωνα με τον Woj, ο Στιβ Αποστολόπουλος, Ελληνοκαναδός δισεκατομμυριούχος με ρίζες από την Καλαμάτα, μίλησε τις προηγούμενες ημέρες με τον AIR χωρίς ωστόσο να βρεθεί η χρυσή τομή. Έκανε πίσω και πλέον επισκέπτεται τόσο το στάδιο, όσο και το προπονητικό κέντρο των Κομάντερς τους οποίους θέλει να αποκτήσει. Για να τα καταφέρει πάντως θα πρέπει να δώσει μεγάλη μάχη με τον Τζος Χάρις, με τον Τίλμαν Φερτίτα (ιδιοκτήτης των Χιούστον Ρόκετς) και με τον Τζεφ Μπέζος, τον τρίτο πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου και δημιουργό της Amazon.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Canadian Business, η οικογένεια Αποστολόπουλου έχει περιουσία που αγγίζει τα 4 δισεκατομμύρια δολάρια και έχει στην ιδιοκτησία της τη μεγαλύτερη εταιρεία real estate στον Καναδά. Ο πατέρας του Στιβ Αποστολόπουλου, Ανδρέας, μετακόμισε από την Καλαμάτα στον Καναδά και η πρώτη του δουλειά ήταν σε εστιατόριο fast food.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ