Διαμαρτυρία και ειρωνία Αναστόπουλου σε ΣΕΔΚΑ γιατί δεν έχει προσκληθεί στο σεμινάριο για την επόμενη σεζόν

Δύο επιστολές, η δεύτερη μάλιστα ιδιαίτερα ειρωνική, έστειλε ο διατητής Παναγιώτης Αναστόπουλος προς τον ΣΕΔΚΑ, με αφορμή το γεγονός ότι δεν έχει συμπεριληφθεί στο σεμινάριο που αφορά τους ρέφερι την επόμενης σεζόν στη Stoiximan Basket League.

Ο πρώην διεθνής διαιτητής έχει στείλει δήλωση ενεργείας προκειμένου και για την επόμενη σεζόν, παρότι έχει ξεπεράσει το 50ο έτος της ηλικίας του, υποστηρίζοντας πως στην FIBA δεν υπάρχει όριο ηλικίας.

Ομως οι φορείς της διαιτησίας, δηλαδή ΣΕΔΚΑ (Σύνδεσμος της Αττικής) και ΟΔΚΕ (Ομοσπονδία της Ελλάδας) δεν τον έχουν συμπεριλάβει στις λίστες για το σεμινάριο, με συνέπεια ο Αναστόπουλος να έχει στείλει ήδη δύο επιστολές μέσω e-mail στον Θοδωρή Βιδάλη.

Πρόεδρε καλησπέρα. Έχω κάνει εμπρόθεσμα τη δήλωση ενεργείας μου, αλλά δεν έχω λάβει πρόσκληση για το σεμινάριο. Υπάρχει κάποιος λόγος;“, αναφέρει η πρώτη, ενώ η δεύτερη είναι ιδιαίτερα ειρωνική: “Κύριε Προεδρε, μου ειναι αδιανόητο ότι δε θα μπορώ να παρακολουθήσω αυτό το σεμινάριο που στολίζουν με την παρουσία τους τόσοι διαιτητές υψηλού επιπέδου. Παρακαλώ για ενέργειές σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων“.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ