Με τριπλή ελληνική εκπροσώπηση ολοκληρώθηκε στη Ρώμη το Jr NBA Elite Camp

Στο Jr NBA Elite Camp που διεξήχθη αυτό το σαββατοκύριακο στη Ρώμη, είχαμε δυο Ελληνόπουλα να συμμετέχουν, μαζί με την Αναστασία Κωστάκη, η οποία παρευρέθηκε ως προπονήτρια των μικρών αθλητών.

Η πρώην παίκτρια του WNBA Αναστασία Κωστάκη ήταν μια εκ των προπονητών των νεαρών αθλητών και οι ελληνικές συμμετοχές αθλητών ήταν δυο. Μια στην κατηγορία των αγοριών με τον Τσιπουρλιάνο Γιώργο και μια στην κατηγορία των κοριτσιών με την Φονιαδάκη Ευθυμία (φωτό).

Τα κορυφαία αγόρια και κορίτσια ηλικίας 13-14 ετών από την Ευρώπη και την Μέση Ανατολή έλαβαν μέρος στο τετραήμερο Elite Camp.

Πρώην παίκτες του ΝΒΑ όπως ο Ζάζα Πατσούλια, ο Βλάντιμιρ Ραντμάνοβιτς, ο Ρόνι Τουριάφ και ο πρώην Head Coach του ΝΒΑ Ράιαν Σόντερς κοούτσαραν τους νεαρούς παίκτες.

Οι δηλώσεις του Neal Meyer, αναπληρωτή αντιπροέδρου του NBA Basketball Operations σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή: 

«Το Jr. NBA EME Elite Camp έχει ως στόχο να φέρει κοντά παιδιά από όλη την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή και να τους δώσει την ευκαιρία να συναντηθούν με πρώην παίκτες του NBA και του WNBA, να προπονηθούν από προπονητές του NBA και το προσωπικό του NBA Basketball Operations και να διασκεδάσουν, να κάνουν φίλους και σχέσεις με παιδιά από άλλα μέρη του κόσμου.»

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ