Σπανούλης: Μεγάλωσα με τον Τζόρνταν, θα’μαι τυχερός αν βοήθησα Γιάννη-Ντόντσιτς

Στην επιρροή που είχε ο Βασίλης Σπανούλης στο παιχνίδι και κατ’ επέκταση στην καριέρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο και του Λούκα Ντόντσιτς, αφορά το αφιέρωμα της Wall Street Journal που φιλοξενεί συνέντευξη του αρχηγού του Ολυμπιακού!

Έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον δε, πώς παρουσιάζει στο κοινό της τον Σπανούλη!

Οι κορυφαίοι νέοι star του ΝΒΑ, αγαπούν τον ίδιο παίκτη. Εκείνος μίσησε το ΝΒΑ. 

Ο Λούκα Ντόντσιτς και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μεγάλωσαν παρακολουθώντας τον Βασίλη Σπανούλη. Έπαιξε μια σεζόν στο ΝΒΑ. Είναι, επίσης, υπεύθυνος… για το μέλλον της λίγκας”!

Αυτό γράφει στον πρόλογο του θέματος η WSJ και φιλοξενεί τις δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη.

“Είμαι μεγάλος φαν και των δύο και πάντα τους παρακολουθώ.

Μακάρι να ήμουν μια καλή έμπνευση για εκείνους. Θα είμαι πολύ πολύ πολύ πολύ τυχερός αν τους βοήθησα έστω και λίγο ή αν τους ενέπνευσα για να πάρουν κάποιες κινήσεις ή συμβουλές ώστε να γίνουν αυτοί που είναι” είπε ο Βασίλης Σπανούλης.

Για τη δική του, μικρή θητεία (2006/07) στους Χιούστον Ρόκετς ο αρχηγός του Ολυμπιακού εξήγησε:

“Ήταν το λάθος μέρος τη λάθος στιγμή. Κάποιες φορές τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα θέλεις. Ίσως είναι καλύτερο που γύρισα στην Ευρώπη και έκανα αυτή την καριέρα”.

Για τα δικά του ινδάλματα ο Σπανούλης είπε:

“Μεγάλωσα με τον Μάικλ Τζόρνταν, αυτός ήταν ο αγαπημένος μου παίκτης.

Εύχομαι στον Ντόντσιτς να γίνει ένας από τους κορυφαίους όλων των εποχών και στον Αντετοκούνμπο να κατακτήσει σύντομα ένα πρωτάθλημα.

Τα παιδιά μου είναι φαν και των δύο, μου ζητούν να τους δείχνω highlights από τους αγώνες τους. Αυτή τη στιγμή εμπνέουν πολλά παιδιά, περισσότερα απ’ όσα εγώ”.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ