Οι διαιτητές του ΝΒΑ παραδέχτηκαν το λάθος που έγινε στην τελευταία φάση της κανονικής διάρκειας του αγώνα Μπόστον Σέλτικς-Λος Άντζελες Λέικερς, όπου δεν υποδείχθηκε φάουλ του Τέιτουμ στον ΛεΜπρον Τζέιμς!
Μια κραυγαλέα φάση, που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων των Λέικερς και ειδικά του ΛεΜπρον Τζέιμς, ο οποίος δεν πίστευε ότι δεν κέρδισε δύο βολές από το χτύπημα του Τέιτουμ στο αριστερό του χέρι, τη στιγμή του drive.
Μέσω twitter, η Ένωση Διαιτητών παραδέχεται το λάθος της, τονίζοντας πως κι οι διαιτητές κάνουν λάθη, όπως όλοι οι συντελεστές ενός παιχνιδιου.
Συγκεκριμένα στην ανάρτησή της έγραψε:
“Όπως συμβαίνει με όλους κι οι διαιτητές κάνουν λάθη. Κάναμε ένα στο τέλος του χθεσινού αγώνα που μας προκαλεί πόνο στο στομάχι. Αυτή η φάση μας “κάθεται βαριά” και μας δημιουργεί αυπνίες, όσο προσπαθούμε να είμαστε οι καλύτεροι διαιτητές που μπορούμε”!
Δείτε την:
Like everyone else, referees make mistakes. We made one at the end of last night’s game and that is gut-wrenching for us. This play will weigh heavily and cause sleepless nights as we strive to be the best referees we can be.https://t.co/WyN8QVuTOl
— NBA Referees (@OfficialNBARefs) January 29, 2023
Δείτε τη φάση στην οποία δεν καταλογίστηκε το φάουλ του Τέιτουμ στον Τζέιμς:
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.