Ντουράντ για Ίρβινγκ: “Εύχομαι τίποτα απ’ όλα αυτά να μην είχε συμβεί”

Ο Κέβιν Ντουράντ παραχώρησε δηλώσεις και αναφέρθηκε στην… πολύκροτη αποπομπή του ανεμβολίαστου Κάιρι Ίρβινγκ από τους Μπρούκλιν Νέτς.

Οι Μπρούκλιν Νετς αναγκάστηκαν να απομακρύνουν από τις τάξεις τους τον ανεμβολίαστο αθλητή τους, Κάιρι Ίρβινγκ, ο οποίος δηλώνει έτοιμος να αποδεχτεί τις συνέπειες της ανυπακοής του.

Ο φίλος και συναθλητής του έκτοτε καλείται να απαντάει σε σχετικές με το ζήτημα ερωτήσεις και τούτο έπραξε στις νέες του δηλώσεις.

“Εύχομαι τίποτε να μην είχε συμβεί, αλλά η κατάσταση που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε είναι αυτή”, δήλωσε αρχικά ο Ντουράντ, για να συμπληρώσει: “Εύχομαι τίποτα από όλα αυτά να μην είχε συμβεί, αλλά ο Κάιρι πήρε μια απόφαση σχετικά με το τι επιθυμεί να κάνει και η ομάδα έκανε το ίδιο”.

“Η δική μου δουλειά είναι να παραμείνω συγκεντρωμένος στον εαυτό μου και την δουλειά μου, αφήνοντας τις δύο πλευρές να βρουν μια κοινά αποδεκτή λύση. Θέλω όλη την ομάδα ενωμένη και να είμαστε πλήρεις, αλλά κάποιες φορές τα πράγματα δεν λειτουργούν με αυτό τον τρόπο”, πρόσθεσε ο KD.

Ο Ντουράντ σημείωσε μάλιστα πως παραμένει αισιόδοξος ότι ομάδα και Ίρβινγκ θα βρουν τελικά τη χρυσή τομή.

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του τόνισε πως δεν είναι εκνευρισμένος με την απόφαση του Ίρβινγκ και ότι θα τον αφήσει να βρει μόνος του τι θα φέρει εκ νέου σε επαφή αυτόν και τους Νέτς, καθώς εκείνος και οι υπόλοιποι παίκτες θα συνεχίσουν να παλεύουν ως ομάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ