Οι ΛεΜπρόν Τζέιμς και Κέβιν Ντουράντ θα είναι και φέτος οι αρχηγοί των δύο ομάδων στο 71ο All-Star Game του NBA που θα λάβει χώρα στις 20 Φεβρουαρίου στο Κλίβελαντ. Ξανά βασικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.
Ο “Greek Freak” θα παίξει στο έκτο All-Star Game της καριέρας του, ενώ οι δύο αρχηγοί θα είναι ο “Βασιλιάς”, που επιστρέφει στο Κλίβελαντ και ο “KD”, ο οποίος πιθανότατα δεν θα αγωνιστεί λόγω τραυματισμού.
Οι Τζα Μοράντ και Άντριου Γουίγκινς θα παίξουν στο πρώτο τους All-Star Game και μάλιστα θα είναι βασικοί.
Οι αναπληρωματικοί, που ψηφίζονται από τους επικεφαλής προπονητές των ομάδων, θα ανακοινωθούν στις 3 Φεβρουαρίου, ενώ το NBA All-Star Draft ανάμεσα στους ΛεΜπρόν και Ντουράντ θα διεξαχθεί το βράδυ της 10ης Φεβρουαρίου, έτσι θα διαμορφωθούν τα ρόστερ της Team LeBron και της Team Durant.
Η πεντάδα που επελέγη από την Ανατολή:
Κέβιν Ντουράντ (Νετς-αρχηγός), Γιάννης Αντετοκούνμπο (Μπακς), ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν (Μπουλς), Τζοέλ Εμπίντ (Σίξερς), Τρέι Γιανγκ (Χοκς).
The Eastern Conference #NBAAllStar Starters Pool! @KDTrey5 (Captain)@Giannis_An34@DeMar_DeRozan @JoelEmbiid@TheTraeYoung pic.twitter.com/xeHV7fHWt5
— NBA (@NBA) January 28, 2022
Η πεντάδα που επελέγη από τη Δύση:
ΛεΜπρόν Τζέιμς (Λέικερς-αρχηγός), Στεφ Κάρι (Γουόριορς), Νίκολα Γιόκιτς (Νάγκετς), Τζα Μοράντ (Γκρίζλις), Άντριου Γουίγκινς (Γουόριορς).
The Western Conference #NBAAllStar Starters Pool!@KingJames (Captain)@StephenCurry30
Nikola Jokic@JaMorant @22wiggins pic.twitter.com/V1mYl1v1j3— NBA (@NBA) January 28, 2022
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.