Μοίρασε πρόστιμα το NBA σε Τζαζ και Πέισερς

Η κοκορομαχία Ρούντι Γκομπέρ-Μάιλς Τέρνερ δεν έμεινε ατιμώρητη από το NBA που έσπευσε να επιβάλει χρηματικές ποινές στους δύο παίκτες.

Ντόνοβαλ Μίτσελ και Τζό Ίνγκλς παρατηρήθηκαν επίσης με επιβολή προστίμου για τη συμμετοχή τους στο επεισόδιο. Άπαντες μάλιστα είχαν αποβληθεί από το παιχνίδι Τζαζ-Πέισερς για αντιαθλητική συμπεριφορά!

Η αναμέτρηση Γιούτα ΤζαζΙντιάνα Πέισερς (12/11) διακόπηκε αιφνιδίως στο όγδοο περίπου λεπτό της τέταρτης περιόδου (4:07 έδειχνε το ρολόι του γηπέδου), όταν Ρούντι Γκομπέρ και Μάιλς Τέρνερ επιχείρησαν να επιλύσουν τις διαφορές τους εντός του αγωνιστικού χώρου.

Παρ’ ότι το επεισόδιο εκτονώθηκε άμεσα, ο τσακωμός των δύο παικτών και η παρέμβαση των συμπαικτών Γκομπέρ (Ντόνοβαν Μίτσελ, Τζo Iνγκλς), οδήγησαν σε γενικευμένη σύρραξη και αποβολή των εμπλεκομένων.

Πλέον Γκομπέρ, Τέρνερ, Μίτσελ και Iνγκλς οφείλουν πέρα από μια συγνώμη στη διοργανώτρια αρχή για τα τεκταινόμενα, να αποπληρώσουν και πρόστιμα ύψους 20-35 χιλιάδων δολαρίων.

Πιο συγκεκριμένα στον υπαίτιο του ατυχές συμβάντος Γκομπέρ επιβλήθηκε χρηματική ποινή 35.000 δολαρίων και στους υπόλοιπους ”ταραξίες” τα ακόλουθα: Μάιλς Τέρνερ – 25.000 δολάρια, Ντόνοβαν Μίτσελ – 30.000 δολάρια και Τζo Ινγκλς – 20.000 δολάρια.

3 πρόστιμα για τους παίκτες των Γιούτα Τζαζ και 1 για τους Ιντιάνα Πέισερς σφράγισαν λοιπόν μια και για πάντα το παραπάνω περιστατικό.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ