Αντετοκούνμπο: «Η μητέρα μου δεν ήθελε να μετακομίσει»

Με μεγάλη δόση χιούμορ ο Γιάννης Αντετονκούνμπο κατάφερε να αποφύγει από τη δύσκολη ερώτηση που του τέθηκε για την παραμονή του στους Μπακς. Έτσι όταν ρωτήθηκε για τους λόγους της απόφασής του να συνεχίσει την καριέρα του στα «ελάφια» ο Έλληνας άσος επικαλέσθηκε τη μητέρα του.

«Ρώτησα τη μητέρα μου αν ήθελε να μετακομίσουμε και μου είπε όχι. Ο πατέρας μας θα ήταν πολύ υπερήφανος για όσα έχουμε καταφέρει. Νομίζω πως όλοι όσοι βρίσκονται σε αυτόν τον οργανισμό έχουμε τον ίδιο στόχο, να δουλέψουμε για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Το ένιωσα αυτό τα τελευταία δύο χρόνια, ήμασταν πραγματικά ανταγωνιστικοί και παλέψαμε γι’ αυτό, ανυπομονώ να δω τι θα γίνει στη συνέχεια», ανέφερε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και συνέχισε για το εάν είχε πάρει την απόφαση από το καλοκαίρι.

«Όλο το καλοκαίρι είχα πονοκέφαλο για την απόφαση. Ήξερα τι ήθελα όμως. Όλοι είμαστε στην ίδια σελίδα. Ήταν εύκολο να πάρω την απόφαση. Ήθελα να είμαι εδώ και είμαι. Θέλω να είμαι εδώ και να μεγαλώσουν εδώ τα παιδιά μου. Είναι δύσκολο όμως, κανείς δεν σου εξασφαλίζει το πρωτάθλημα. Μπορεί να μου πάρει και 10 χρόνια να το κερδίσω. Αλλά αν το καταφέρω στο Μιλγουόκι, θα είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου», κατέληξε.Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ