Έξαλλος Αταμάν με την διαιτησία: «Απίστευτο που εκτελέσαμε μόνο 17 βολές»

Ευχαριστημένος με την εμφάνιση της ομάδας του, αλλά όχι και τόσο με την διαιτησία ήταν ο Έργκιν Αταμάν. Ο Τούρκος τεχνικός μετά την ήττα της Τουρκίας από την Σερβία και τον αποκλεισμό από το Παγκόσμιο Κύπελλο, έκανε παράπονα για τους διαιτητές και σχολίασε το συμβάν με τον Σβέτισλαβ Πέσιτς.

«Ήταν μια καλή εμφάνιση από εμάς, παίξαμε καλή άμυνα αλλά κάναμε κάποια εύκολα λάθη και δεχτήκαμε εύκολους πόντους, Από την άλλη η Σερβία, έπαιξε πολύ δυνατά και μου φαίνεται απίστευτο να εκτελέσαμε μόνο 17 βολές και οι ίδιοι να εκτέλεσαν 24. Χάσαμε για έναν πόντο αλλά είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Ωστόσο, ξαναλέω πως πρέπει οι διαιτητές να είναι καλύτεροι, το φάουλ στον Κέναν Σιπάχι ήταν ξεκάθαρο και δεν το σφύριξαν», δήλωσε αρχικά ο Αταμάν.

«Όσο για το συμβάν με τον Πέσιτς, είναι ανεπίτρεπτο δύο προπονητές να έχουν τέτοιου είδους διάλογο. Διαμαρτυρήθηκα στους διαιτητές για ένα αντιαθλητικό φάουλ, εν τω μεταξύ ο Πέσιτς παραπονιόταν στους διαιτητές για την συμπεριφορά μου. Αυτό δεν είναι δίκαιο. Εγώ μιλούσα στους διαιτητές και όχι στον ίδιο, έχω απογοητευτεί γιατί τον ξέρω πολλά χρόνια και είμαστε καλοί φίλοι. Επίσης, όλο αυτό μπορεί να ευθύνεται στο ότι δεν κατάφερε στο Ευρωμπάσκετ να οδηγήσει την Σερβία στα μετάλλια», είπε κλείνοντας ο πολύπειρος προπονητής.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ