Τζένκινς: «Κίνητρο η Euroleague, δεν έρχομαι σαν σταρ»

 

Ο Αμερικανός γκαρντ έδωσε συνέντευξη στο «» και είπε αρχικά για την σεζόν που έληξε άδοξα: «Ήθελα να τελειώσει η σεζόν στο γήπεδο. Ήταν μια από τις χειρότερες σεζόν στην καριέρα μου, αλλά δεν είχα καμία πρόθεση να τα παρατήσω. Η αλλαγή προπονητή δεν ήταν εύκολη. Ο καθένας (Τόμιτς και Σάκοτα) είχε τη δική του φιλοσοφία και είχε τις απόψεις του για κάθε παίκτη, οπότε είναι περίεργο».

Στην συνέχεια, ο πρόσθεσε για και : «Το μεγαλύτερο κίνητρο για μένα είναι να κατακτήσω την Euroleague μέχρι το τέλος της καριέρας μου. Αυτό έχει να κάνει με μένα, δεν βάζω πίεση στον Ολυμπιακό. Πάντα παλεύω για τίτλους και κανένας δεν βγαίνει στο γήπεδο απλά για να παίξει, αλλά για να νικήσει. Υπόσχομαι στον κόσμο πως θα δουν έναν παίκτη, ο οποίος μάχεται ως το τελευταίο δευτερόλεπτο. Δεν έρχομαι σαν σούπερ σταρ, αλλά σαν κομμάτι του παζλ, ώστε παίκτες όπως ο Παπανικολάου και ο Σπανούλης να έχουν περισσότερο χρόνο να ξεκουράζονται και να χρησιμοποιούν τα “όπλα” τους».

Τέλος, δήλωσε ότι: «Απενεργοποίησα τα social media μου, για να μην σπαταλήσω χρόνο διαβάζοντας διάφορα σχόλια. Το μόνο που εστιάζω είναι το γήπεδο και η δουλειά μου. Η Ελλάδα είναι μια υπέροχη χώρα, θέλω να αποδείξω πράγματα και να μείνω εκεί λίγο περισσότερο».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ