Σπανούλης: Προπονητής στο Euroleague ANGT

Ο Βασίλης Σπανούλης επιστρέφει στη EuroLeague, αυτή τη φορά, ως προπονητής!

Όπως ανακοίνωσε η Euroleague, ο Βασίλης Σπανούλης θα είναι προπονητής επίλεκτων ομάδων στα τουρνουά της, Adidas Νext Generation Tournament, που θα γίνουν σε Μόναχο, Βελιγράδι, Πάτρα και Βαρέζε!

“Το μπάσκετ μου έδωσε τόσα πολλά και προκειμένου να του επιστρέψω, δεν θα μπορούσα να αντισταθώ στη σπουδαία δυνατότηα που μου δίνει η adidas, να κοουτσάρω ορισμένους από τους νέους παίκτες που αρχίζουν τώρα, με τα ίδια όνειρα που είχα κι εγώ στην ηλικία τους” είπε ο Βασίλης Σπανούλης, πρώτος σκόρερ στην ιστορία της σύγχρονης Euroleague κι εμβληματική της μορφή.

“Αυτό το τουρνουά διαρκώς αναπτύσσεται για περίπου δύο δεκαετίες και αποτελεί τιμή μου να δουλέψω με ορισμένα από τα μελλοντικά αστέρια του αθλήματός μας. Ανυπομονώ να αρχίσουμε” συμπλήρωσε ο Σπανούλης!

Στο πλευρό του, ως προπονητής επίλεκτων ομάδων, θα βρίσκεται ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού (όπως και των Απόλλωνα Πάτρας, Ρεάλ Μαδρίτης, Σιένα), Ντούσαν Βούκτσεβιτς, πατέρας του παίκτη της Ρεάλ Τρίσταν Βούκτσεβιτς και ο προπονητής Μπάμπης Σκουζής.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ