Σπανούλης: “Με τσαντίζει όταν κάποιος δεν με βάζει να παίξω” (vids)

Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν αποκαλυπτικός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο “ImpacTalk” και τόνισε ότι “με τσαντίζει όταν κάποιος δεν με εμπιστεύεται και δεν με βάζει να παίξω”!

Αναλυτικά όσα είπε ο αρχηγός του Ολυμπιακού:

Για την θέση του ηγέτη και το μπάσκετ: “Το μπάσκετ για να γίνεις αυτός που θέλεις πρέπει να το σκέφτεσαι όλο το 24ωρο. Να το σκέφτεσαι και στο σπίτι σου, στο αυτοκίνητο σου, τι κάνεις καλά, τι δεν κάνεις, τι πρέπει να βελτιώσεις, τι πρέπει να κρατήσεις, τι πρέπει να πετάξεις. Είναι όλη η ζωή σου. Όταν θέλεις να είσαι ηγέτης, πρέπει να εμπνέεις όλο το σύνολο και να πετυχαίνεις”.

Για την σκληρή δουλειά:Η πολύ σκληρή δουλειά δεν με κούρασε ποτέ, ούτε και πρόκειται να με κουράσει είναι κάτι που αγαπώ και το κάνω για να γίνω καλύτερος. Οπότε οτιδήποτε κάνω για να γίνω καλύτερος δεν με κουράζει ποτέ”.

Για όσα τον ενοχλούν: “Πραγματικά με κουράζει, με τσαντίζει, με στενοχωρεί και όλα αυτά όταν κάποιος δεν με εμπιστεύτηκε ή δεν με εμπιστεύεται και δεν με βάζει να παίξω. Η υπομονή μου που κάθομαι στον πάγκο μέχρι να μπω μέσα. Εκεί, είναι το χειρότερο μου, θέλω να είμαι μέσα και να συμμετέχω”.

Δείτε και τα σχετικά videos:

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ